Uns 150 joves onders es beneficiaran de l’Escoleta de Pasqua que ofereix l’Ajuntament

Aquest dijous 29 de març comença una nova edició de l’Escoleta de Pasqua que l’Ajuntament d’Onda ofereix amb la finalitat de facilitar a les famílies onderes la conciliació laboral i familiar en el període de vacances de Setmana Santa i Pasqua.Gràcies a la bona gestió de l’equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet, l’Ajuntament torna a engegar aquest servei del qual es beneficiaran aproximadament 150 onders i les seves respectives famílies. En aquest sentit, la tinent d’alcalde d’Educació, Encarna Ribes, ha informat que “gràcies a les millores que el consistori ha anat incloent, enguany s’han ocupat totes les places oferides”.

L’Escoleta, que està dirigida a xiquets i xiquetes de P3, P4 i P5 d’Infantil i tots els cursos de Primària, es desenvoluparà en aquesta edició al CEIP Miralcamp, del 29 de març al 6 d’abril. L’horari serà de 9.00 a 13.00 hores, amb possibilitat d’ampliar-ho amb el servei d’acollida matutí des de les 7.45 hores i el vespertí fins a les 14.00 hores. Així mateix, es posa a la disposició de les famílies un servei de menjador. Gràcies a aquest servei, els joves onders participaran en tallers, i gaudiran jocs i diversió durant les vacances; així com es facilitarà a les famílies la conciliació personal amb la professional en època de vacances escolars.

Finalment, Ribes ha recordat que l’Ajuntament complementa aquest servei oferint durant la Pasqua un ampli i complet programa, dirigit als més joves i als seus familiars, amb múltiples activitats que es realitzaran tant al Casal Jove com a l’ermita del Salvador, al parc de la Ceràmica, la plaça 8 de març i al castell.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.