PSOE d’Onda: ‘El PP torna a demostrar que mai s’ha pres seriosament la construcció de la caserna’

El PSPV-PSOE d’Onda ha lamentat ‘l’actitud passiva’ que està mostrant el Partit Popular en un tema tan important com la construcció de la caserna de la Guàrdia Civil, projecte enquistat des de l’any 2007 que respon a la necessitat de dotar d’unes instal·lacions dignes als agents i de millorar el servei prestat tant als veïns i veïnes de la localitat com als 10 pobles propers en els quals aquest cos desenvolupa la seva activitat.

‘El Partit Popular torna a demostrar amb el seu silenci i sense fets que mai s’ha pres seriosament la construcció de la caserna de la Guàrdia Civil d’Onda. Portem més de 10 anys esperant el desbloqueig d’aquest projecte, però sembla que els populars segueixen mirant a un altre costat sense assumir responsabilitats, prefereixen amagar-se i perpetuar aquesta situació’, han assenyalat fonts del partit, les quals també han agraït ‘la implicació dels caps de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló i València, que recentment han visitat Onda per conèixer aquesta problemàtica de primera mà i traslladar-la a la Direcció General’.
Els socialistes han reclamat en repetides ocasions la construcció de la caserna, després de la signatura del conveni de col·laboració en 2007 entre l’entitat estatal i local, així com la seva inclusió als Pressupostos Generals de l’Estat. ‘Creiem que ja és hora que el Govern d’Espanya aborde aquesta situació. Existeix un conveni signat i uns terrenys cedits pel consistori, de manera que no entenem perquè el PP vol paralitzar aquest projecte que segueix eliminant dels Pressupostos Generals de l’Estat any rere any’, han recalcat des de l’Agrupació Local del PSPV-PSOE d’Onda.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.