Onda convoca una comissió per a treballar en un pla que consolide i garantisca la igualtat

L’Ajuntament d’Onda ha convocat una Comissió d’Igualtat composta, de forma paritària, per representants de l’equip de govern, personal funcionari i sindicats; amb la finalitat de facilitar i impulsar l’elaboració i la negociació del II Pla d’Igualtat del consistori, així com el seu desenvolupament, seguiment i avaluació.

Tal com ve demostrant l’equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet, existeix un compromís ferm per a promoure la igualtat de gènere, amb l’objectiu de crear una ciutat més inclusiva. “Per açò, amb l’engegada del II Pla d’Igualtat no solament pretenem complir amb la Llei Orgànica per a la Igualtat Real entre Dones i Homes. A més, tenim el ferm propòsit de, a través d’aquest Pla, millorar, corregir i evitar discriminacions, així com seguir incorporant els principis igualitaris en l’àmbit organitzatiu i de funcionament intern del consistori”.

Així mateix, Huguet ha declarat que “volem asseure les bases d’una societat igualitària i  considerem que s’ha de començar des de les institucions”. Des de la regidoria d’Igualtat que gestiona Asensio Blaya, es treballa de forma coordinada amb la resta d’àrees de l’Ajuntament per a “engegar aquest II Pla que suposarà la igualtat d’oportunitats, així com garantir la reducció i eliminació de les bretxes salarials, socials, econòmiques i familiars”. Finalment, l’alcalde ha conclòs dient que “és necessari dur a terme aquest pla per a assegurar la igualtat entre homes i dones, el qual redunda de forma clau en l’acompliment en condicions òptimes de les tasques municipals, i, per tant, en el servei que es presta als ciutadans”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.