L’alcalde d’Onda segueix donant passos per a aconseguir la nova caserna de la Guàrdia Civil

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha rebut la visita del general José Hermida, cap de la Guàrdia Civil a València; i del cap de la Comandància de Castelló, Miguel Fresneda; els qui han pogut comprovar la necessitat real que existeix de construir una nova caserna perquè la Guarda Civil puga treballar en unes condicions dignes i així poder donar un servei millor tant als veïns de la localitat com a les altres deu poblacions properes en les quals treballa.Les accions que està liderant l’alcalde d’Onda estan prosperant i les seves reivindicacions compten amb el suport de poblacions com Ribesalbes i altres a les quals la Guàrdia Civil presta servei. Així, Huguet ha aconseguit que es produïsca aquesta trobada amb el qual s’ha fet un pas més. “Estem fent tot el que està en les nostres mans perquè el Ministeri desbloquege aquesta situació. Amb aquesta reunió hem aconseguit el compromís del general Hermida de traslladar a la Direcció General, amb qui té via directa, l’estat de precarietat que presenta actualment la caserna de la Guàrdia Civil a la localitat i la necessitat d’escometre les obres de les noves instal·lacions per a donar un millor servei”, ha destacat l’alcalde.

A més de mantenir una reunió de treball a l’Ajuntament, han visitat les instal·lacions actuals en les quals la Guàrdia Civil realitza la seva feina, així com els terrenys que va cedir el consistori en el seu moment per a construir la nova caserna. Cal recordar que l’Ajuntament d’Onda va aportar una parcel·la de 3.000 m² capaç d’acollir l’edifici de nova planta. Al 2007 es va signar un conveni de col·laboració amb el Govern i al 2009 van iniciar l’expedient de contractació pel qual es licitava l’obra per un import de 3.214.552,40 euros. “Però Onda segueix sense la necessària caserna, doncs des d’aqueix moment s’ha anat eliminant dels Pressupostos Generals de l’Estat”, ha lamentat Huguet.

Finalment, l’alcalde ha indicat que “agraïm aquesta visita” i espera que “el Govern d’Espanya aborde com més prompte millor aquesta problemàtica i considere prioritària la construcció de la nova caserna”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.