L’Ajuntament presenta un ampli programa d’activitats per a viure la Pasqua a Onda

L’Ajuntament d’Onda ha anunciat una completa programació d’activitats per al període de festivitat de Pasqua. Des de diverses àrees del consistori s’ha elaborat una programació conjunta que, juntament amb els esdeveniments organitzats per altres col·lectius de la ciutat que participen molt activament a la ciutat, permetran gaudir a tots els onders i turistes d’uns dies intensos i replets d’activitat”.Destaca la novetat organitzada des de l’àrea de Dinamització Econòmica que gestiona el tinent d’alcalde Ángel Badenas. Es tracta de la primera edició del festival ‘Ple de Titelles’, una activitat que es realitzarà el dissabte dia 31 de març i que englobarà tallers de titelles i obres de teatre amb marionetes. Grans i xicotets podran gaudir d’un entorn privilegiat mentre es diverteixen amb la diversa programació planificada per a tota la família.

Per la seva banda, el regidor d’Esports del consistori, Francisco Chalmeta ha explicat que “l’ermita del Salvador espera rebre a un gran nombre visitants doncs els dies 1, 2 i 8 d’abril, en horari de 17.00 a 20.00 hores, es realitzaran activitats infantils com a tallers de globoflexia, tallers de maquillatge, gimcana, unflables i també rocòdrom, entre unes altres. Així mateix, l’Ajuntament facilitarà l’accés de tots els interessats amb un servei d’autobús gratuït, que eixirà a les 16.45 hores des de l’avinguda Montendre i tornarà a les 20.15 hores.

El 3 d’abril, les activitats es traslladaran al Parc de la Ceràmica. De 17 a 20 hores, els més xicotets podran divertir-se amb tallers, jocs tradicionals, unflables, personatges i també d’una mini plaça de bous. Estàs activitats, més un circuit de quads, es traslladaran al parc de la plaça 8 de Març l’endemà, dimecres, en el mateix horari.

Chalmeta ha recordat que “un any més s’ha optat per comptar amb empreses d’Onda per a organitzar i engegar el programa d’activitats”. Divertwin, Esportoci, Animatrix, Cygnus i Sargantana Aventura seran les encarregades de fer possible la programació que s’espera servisca per a dinamitzar la ciutat i repercutisca de forma positiva en la visita de turistes.

Aquesta gran oferta lúdica es completa amb la programació organitzada pel Col·lectiu Sonora i la Pasqua Taurina, que aconseguiran que la gent gaudisca de les actuacions musicals i dels bous, amb una gran tradició en la localitat.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.