Ernest Blanch visita l’Agrupació d’Onda on destaca que Ximo Huguet ha aconseguit reactivar la població després de la paràlisi del mandat del popular Aguilella

El secretari general del PSPV-PSOE, Ernest Blanch, segueix visitant agrupacions per les diferents comarques de la província de Castelló. L’última ha sigut la d’Onda, fins a la qual ha acudit acompanyat per la presidenta del partit, Rosa Marco, la secretària d’Organització, Estíbaliz Pérez i els vicesecretaris Ruth Sanz, Ramón Martínez, José Martí i Rocío Ibáñez. També van estar presents el secretari general comarcal de la Plana Baixa, Adrián Sorribes, i els integrants de l’Executiva Provincial, Abel Ibáñez i Mari Carmen Aguillella.

Al final de la reunió Ernest Blanch ha explicat que és un motiu de satisfacció poder estar a Onda, localitat de llarga tradició de governs socialistes, en la qual l’alcalde Ximo Huget està realitzant una importantíssima labor”.

Onda és una de les poblacions en les quals han calat amb major força les propostes i la nova manera de gestionar del Partit Socialista, un canvi de paradigma en el qual els nous alcaldes estan resultant decisius.”

I entre ells, destaca Ximo Huguet, que amb molt esforç i, malgrat les dificultats del moment, està aconseguint traure a la localitat de la paràlisi en la qual va quedar immersa amb els quatre anys de govern del PP, en els quals el ja amortitzat exalcalde Aguilella va protagonitzar una nul·la gestió”.

Afortudamente, afig, amb Ximo les coses han canviat, un alcalde que reprenent el treball que van realitzar dos grans primers edils com Enrique Navarro i Juan Miguel Salvador, ha aconseguit reactivar la localitat”.

Blanch ha destacat la capacitat d’Huguet per a impulsar en col·laboració amb altres administracions (fons Feder, Edusi, Arrus) projectes que són determinants a l’hora de millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans i ciutadanes, en transformar la fisonomia de la localitat i fer-la més amable”.

Ernest Blanch ha volgut transmetre tot el seu recolzament a la gestió d’un alcalde com Ximo Huguet, que sap trobar solucions allí on uns altres solament es preocupen per crear problemes”.

És el que ha ocorregut setmanes arrere arran de l’embolic que va crear el Partit Popular amb el segon facultatiu en els festejos taurins”. El secretari general provincial ha explicat que mentre el Partit Popular, en el seu afany de fer oposició de terra cremada va crear un embolic monumental, Ximo Huguet, va saber liderar, juntament amb altres alcaldes, l’eixida a una crisi que mai es va haver d’haver creat.”

 

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.