El PSOE d’Onda millorarà els centres educatius amb el Pla Edificant front a la negativa del PP

El PSPV-PSOE d’Onda millorarà els centres educatius de la localitat a través del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana front a la negativa del Partit Popular municipal, únic grup que s’ha oposat a l’adhesió a aquest pla votant en contra en sessió plenària.

‘No entenem la postura del PP, que ha intentat paralitzar la millora dels centres educatius de la localitat oposant-se al Pla Edificant. Aquesta negativa destapa de nou al PP dels sobrecostos de Ciegsa, que tant diners va regalar als seus amics mentre els xiquets i xiquetes estudiaven en barracons’, han assenyalat fonts del partit. ‘El Pla Edificant suposa una gran oportunitat per acabar amb les deficiències de la secció de l’IES Serra d’Espadà i per millorar l’oferta educativa, però sembla que per als populars l’educació no és un tema prioritari’, han afegit.
L’adhesió a aquest pla, en el qual els ajuntaments presenten les sol·licituds i la Conselleria genera el crèdit, és necessària per iniciar la tramitació, que en el cas d’Onda inclourà la construcció d’una nova nova Secció de l’IES Serra d’Espadà amb l’objectiu de resoldre de forma definitiva els desperfectes de les instal·lacions actuals i ampliar les unitats de FP, així com les especialitats de Batxiller.
‘Per als socialistes l’educació és un pilar bàsic i, per descomptat, anem a fer tot el que estigue a la nostra mà perquè estudiants i professors desenvolupen la seva activitat en les millors condicions possibles’, han explicat les mateixes fonts.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.