Onda rep les actes dels Alfa d’Or per a custodiar-les al Museu del Taulell

L’Ajuntament d’Onda ha arreplegat en mans del seu alcalde, Ximo Huguet, les actes dels projectes guardonats en la 42 edició dels premis Alfa que seran exposats al Museu del Taulell ‘Manolo Safont’ dins del dipòsit permanent de la Col·lecció Premis Alfa d’Or.

En el marc de la fira Cevisama, l’alcalde ha rebut aquests documents que acrediten com a guanyadors a les empreses Ferro, Kerajet, Torrecid i a l’ondera Peronda. “És un honor per a Onda arreplegar aquestes actes de la mà de la Societat Espanyola de Ceràmica i Vidre (SECV) a la qual vull felicitar per l’organització d’aquests premis Alfa que fomenten la recerca i la innovació en la indústria ceràmica. Onda és una ciutat que aposta pel sector i ho demostra amb accions com aquesta”, ha explicat Huguet. En aquesta línia, l’alcalde ha assenyalat que “aquest important escomès no hauria sigut possible sense l’esforç i tenacitat de tanta gent i institucions implicades. A totes elles agraïm el seu treball. Especialment a les empreses i autors participants en cada edició per la seva labor compromesa amb la innovació, a Cevisama pel suport incondicional i marc idoni de difusió i presentació dels Alfa i, com no, la meva més sincera gratitud a la SECV, als seus socis i professionals, per organitzar i donar continuïtat durant tant temps a aquest projecte de referència mundial”.

De forma destacada, Huguet ha agraït al president de la SECV, Miguel Campos, “la voluntat de continuar la col·laboració amb el nostre Museu i la nostra ciutat i que avui ho renovem amb la signatura d’un nou conveni de col·laboració entre ambdues institucions amb l’objectiu de promoure la recerca de la cultura del taulell i la seva difusió. A causa de la posició del Museu del Taulell, situat a l’epicentre del clúster ceràmic espanyol, es converteix en la millor ubicació per a ensenyar aquests treballs que acaben convertint-se en font d’estudi per a investigadors i origen d’inspiració i de transmissió de coneixements per a professionals i experts. I, per descomptat, com a atractiu per a visitants en general de l’espai museístic”, ha indicat l’alcalde.

Així mateix, també s’ha presentat avui a Cevisama l’edició del 2018 del ‘Rallye de la Cerámica’ que se celebrarà a les carreteres de la província al juny i en el qual el consistori onder compta amb una gran participació en l’organització.

En l’acte han estat presents l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, acompanyat pel regidor d’Esports de l’Ajuntament, Francisco Chalmeta; així com el regidor d’Esports del consistori de Castelló, Enric Porcar; el diputat provincial d’Esports, Luis Martínez; el director de la carrera, Emilio Marmaneu; i el president de la Federació d’Automobilisme de la Comunitat Valenciana, Nacho Aviñó.

Durant la presentació s’ha donat a conèixer dades més concretes d’aquesta important prova, que se celebrarà els dies 1 i 2 de juny. El pavelló Víctor Cabedo d’Onda tornarà a convertir-se en el parc d’assistència d’aquesta carrera que està formada per 4 trams diferents i 352 quilòmetres, sent 114 quilòmetres cronometrats.

La cita esportiva, que celebra enguany la seva edició número 29, és puntuable per al Campionat Regional de Rallyes de la Comunitat Valenciana 2018, compta amb el soport de la citada corporació provincial, els ajuntaments de Castelló i Onda, el Patronat d’Esports de Castelló i la FACV (Federació d’Automobilisme de la Comunitat Valenciana).

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.