Onda ofereix un servei de bus gratuït per a anar a la Magdalena

Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament d’Onda posa a la disposició de tots els veïns un servei gratuït d’autobús amb destinació a les festes de la Magdalena a Castelló, els dissabtes 3 i 10 de març. El regidor de Joventut i Festes, Asensio Blaya, ha explicat que, “després de l’èxit d’aquest iniciativa els anys anteriors, tornem a habilitar aquest servei amb la finalitat de donar l’opció als onders, especialment als més joves, de poder gaudir de la Magdalena sense necessitat d’agafar el cotxe, evitant així riscos en els trasllats. L’objectiu és que els desplaçaments es facen amb tranquil·litat i seguretat, deixant el cotxe a casa per a eixir de festa”.

Les eixides es realitzaran des de la parada d’autobús de l’avinguda Montendre a Onda i arribaran a l’estació de Renfe de Castelló. Tots dos dissabtes, els busos eixiran a les 21.00, a les 22.00 i a les 24.00 hores, mentre que els autobusos de tornada eixiran de Castelló a les 24.00, a les 05.00, a les 06.00 i a les 07.00 hores de la matinada. “Per segon any consecutiu s’amplien els horaris amb la finalitat de satisfer les necessitats dels onders i oferir així més disponibilitat”, ha confirmat Blaya.

A més, Blaya ha anunciat que des de demà dimecres, dia 28, a partir de les 17.00 hores, es repartiran a la Casa de la Cultura els tiquets que donaran prioritat de pujar als autobusos als veïns que ho hagen adquirit. “Es podran sol·licitar un màxim de quatre per persona i amb aquesta mesura es pretén evitar, en gran mesura, que es creuen llargues cues. A més, d’aquesta manera, és més fàcil tenir un control de la quantitat d’autobusos que van a ser necessaris per a acollir a tots els onders que vulguen anar a gaudir de les festes de la Magdalena, evitant que ningú es quede sense plaça”, ha conclòs Blaya.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.