Onda anuncia noves visites gratuïtes teatralitzades al castell i centre històric

L’Ajuntament d’Onda, a través de l’àrea de Dinamització Econòmica que dirigeix Ángel Badenas, ha donat a conèixer el començament de la segona edició de les visites guiades teatralitzades. Després de l’èxit de l’any passat, el consistori torna a convidar als assistents a descobrir la història d’Onda a través de diferents personatges històrics, mitjançant un recorregut pel castell i el centre històric de la localitat, que va ser habitada segles arrere per ibers, grecs, romans i àrabs.

Badenas ha recordat que “Onda posseeix un centre històric que està declarat Conjunt Històric Artístic i Bé d’Interès Cultural, per la qual cosa volem que tots els visitants i veïns de onders tinguen una activitat més que els permeta gaudir de la nostra història i el nostre important patrimoni i, a més, fer-ho d’una forma molt didàctica i entretinguda”; i ha afegit que “l’objectiu d’aquestes visites és dinamitzar el turisme en la localitat i així, atraure un major nombre de visitants, la qual cosa repercutirà també de forma favorable en l’economia local”.

Les visites teatralitzades començaran el pròxim 18 de març i s’allargaran fins a octubre. Es realitzaran dos diumenges al mes i cadascuna d’elles tindrà una durada de dues hores. A causa de la gran demanda de l’any passat, Badenas ha informat que “enguany hem ampliat l’oferta del nombre de visites teatralitzades, passant de 12 a 15 sessions, la qual cosa permetrà a unes 750 persones poder gaudir-les, enfront de les 600 de l’any anterior”

La inscripció és gratuïta i es podrà fer a les oficines de la Tourist Info, a través del telèfon d’informació turística 964602855 o per correu electrònic a onda@touristinfo.net, fins a completar l’aforament màxim.

Finalment, Badenas ha assenyalat que aquest iniciativa se suma a unes altres que està duent a terme l’equip de govern liderat per l’alcalde Ximo Huguet per a seguir atraient visitants a la ciutat. Cal recordar que en 2017, el castell d’Onda va rebre quasi 50.000 visites, la qual cosa va suposar unes xifres de rècord per al conjunt monumental onder. “Sens dubte són unes dades excel·lents que constaten el bon treball que estem realitzant i que ens animen a seguir destinant recursos per a incrementar el nombre de turistes”, ha conclòs Badenas.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.