L’alumnat de 4º de Primària d’Onda mostra ‘Els Oficis’ al Museu del Taulell

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet; amb la regidora d’Educació, Encarna Ribes; ha inaugurat al Museu del Taulell ‘Manolo Safont’ l’exposició ‘Els Oficis’. La mostra s’emmarca al programa ‘Al voltant dels taulells’, que cerca donar a conèixer als més xicotets de la localitat la història del taulell i la seva importància a Onda.

Fins a l’11 de març es podrà visitar al centre museístic el treball d’uns 350 alumnes onders de 4ª de Primària que han arreplegat entrevistes, fotografies o tires històriques per a conèixer la influència dels oficis tradicionals d’Onda en l’actualitat. Per a finalitzar el taller, els alumnes han realitzat les seves pròpies peces ceràmiques a l’Escola de Ceràmica del Museu.

A través d’aquest taller dedicat als oficis, l’alumnat onder també han pogut visitar l’exposició permanent que el Museu i han comprovat com s’utilitzaven els taulells per a decorar i com han evolucionat a través del temps.

Aquest complet programa d’activitats mostra a quasi 1000 joves d’Onda, en diferents etapes educatives, unes experiències que combinen l’educació reglada amb l’educació del Museu durant la seva formació escolar. El cicle es completarà amb l’activitat ‘Sotabalcons‘, que realitzaran els escolars de sisè de Primària durant el tercer trimestre.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.