La Policia Local d’Onda es reforça per a garantir la seguretat durant el cap de setmana

La Policia Local d’Onda augmentarà de nou els seus reforços per a garantir la seguretat, en aquest cas, amb motiu de la multitud d’esdeveniments que se celebren aquest cap de setmana a la localitat i  que s’esperen siguen molt concorreguts.

 

La regidora de Policia de l’Ajuntament d’Onda, Mari Carmen Aguilella, ha anunciat que la Policia Local durà a terme 30 reforços al llarg del cap de de setmana, que se sumaran als serveis ordinaris dels torns de matí, vesprada i nit. “D’aquesta manera, no solament s’ha organitzat un dispositiu especial de tràfic, sinó que a més es durà a terme  un pla especial de seguretat per a la ciutat previst per a les grans aglomeracions de persones reforçant la presència policial”, ha avançat Aguilella, després de la reunió mantinguda amb Policia Local i el regidor d’Esports, Francisco Chalmeta. En la reunió s’ha analitzat “la millor manera de garantir la seguretat de totes les persones que vénen a gaudir de la nostra ciutat, per la qual cosa tant visitants com onders poden estar tranquils sabent que l’Ajuntament d’Onda no escatimarà recursos per a garantir la seva seguretat i que la Policia Local d’Onda treballa perquè tot discórrega amb normalitat”.

 

Concretament, aquest cap de setmana se celebrarà a Onda el Campionat Nacional Masculí cadet i juvenil. Des de divendres i fins al diumenge, La Serratella albergarà diferents partits que atrauran a visitants de tota Espanya, que vénen a Onda a gaudir de la segona fase d’aquest important campionat.  D’altra banda, aquest dissabte, el Carnestoltes de Sonora omplirà la ciutat d’ambient i música. Tant a la Font de Dins, com al Recinte Multiusos, milers d’onders participaran un any més d’actuacions d’orquestres, activitats i cercaviles. I finalment, el diumenge, també tindrà lloc el VI Duatlón Onda, organitzat pel Club Triatló Onda, que tindrà eixida a les 9 hores al Recinte Firal. “Tots aquests esdeveniments obligaran a tancar els carrers i reordenar el tràfic en diverses zones de la ciutat. Per aquest motiu, s’han organitzat diferents dispositius de tràfic i seguretat que afectaran a la circulació i l’estacionament en les zones on es desenvolupen aquestes activitats”, ha assenyalat el Comissari de la Policia Local, Miguel Ángel Izquierdo, qui ha recomanat especial atenció “a la senyalització desplegada en els carrers afectats i evitar la circulació per aqueixa zones durant la celebració d’aqueixos esdeveniments”.

Finalment, tant Aguilella com Izquierdo han aprofitat l’ocasió per a remarcar la importància de la col·laboració ciutadana, així com agraeixen la compressió dels veïns que, d’alguna manera, es veuen embolicats en algun d’aquests actes de caràcter participatiu.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.