Onda instal·la tres dispositius electrònics d’informació turística

L’Ajuntament d’Onda ha instal·lat tres dispositius electrònics d’informació turística en diferents punts de la localitat per a facilitar les experiències dels visitants i promocionar els llocs d’interès i empreses del municipi. El tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas, ha explicat que “hem instal·lat dos aparadors electrònics tàctils en la Tourist Info i en el Castell, on ja existeix atenció al públic, per a augmentar la informació i que aquesta siga permanent durant les 24 hores i tots els dies de l’any. A més, s’ha situat un quiosc en l’entrada a la zona esportiva que també oferirà informació permanent a totes les persones que es desplacen a Onda a la gran quantitat d’esdeveniments i competicions esportives que se celebren en la localitat”.

La instal·lació d’aquests punts d’informació ha costat 18.500 euros i ha comptat amb una subvenció de 8.325,41€ de l’Agència Valenciana de Turisme. “en l’última visita que vam efectuar a Fitur, l’alcalde, Ximo Huguet, i jo vam comprovar que aquest tipus de dispositius estava funcionant en altres localitats similars a la nostra, per açò vam iniciar el treball per a poder instal·lar aquestes pantalles informatives a Onda. Ací, els visitants podran trobar un directori amb informació dels llocs que visitar, així com les activitats que dur a terme en el nostre entorn. En definitiva, es tracta de tres oficines de turisme virtuals que resulten molt cridaneres i atractives”, ha comentat Badenas.

Finalment, el regidor ha indicat que “volem augmentar al màxim la informació que els visitants que s’acosten a Onda puguen trobar, perquè així, la seua experiència siga molt més completa. Onda té molt per visitar i per açò anem a seguir duent a terme aquest tipus d’iniciatives que potencien la nostra ciutat com un lloc agradable per a les visites, la qual cosa ajudarà a millorar l’economia local i, per tant, la qualitat de vida de la nostra ciutadania”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.