Onda fomenta la qualitat de vida de 51 majors amb el servei d’Ajudes a domicili

L’Ajuntament d’Onda, a través de la regidoria de Política Social que dirigeix Mari Carmen Aguilella, ha donat a conèixer les dades de les ajudes a domicili que s’han concedit en el municipi durant el 2017; un any en el qual l’aposta pel benestar social de tots els onders ha estat una prioritat per a l’actual equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet.

51 majors onders s’han vist beneficiats de les ajudes que l’Ajuntament d’Onda els ha atorgat corresponents als Serveis d’Ajudes a domicili (SAD). Al voltant de 110.000 euros ha estat l’import de les concessions d’aquestes ajudes, comptant amb una subvenció de Conselleria de 28.275 euros. Aquestes dades responen a l’aposta de l’actual equip de govern pel benestar dels veïns d’Onda, especialment dels majors més vulnerables, amb la finalitat de facilitar les seves tasques quotidianes a través d’un servei d’atenció especialitzada i personalitzada a les seves pròpies cases. Mari Carmen Aguilella ha explicat que, “des de l’Ajuntament, volem que els majors d’Onda puguin estar tot el temps possible en el seu entorn. En una aposta d’aquest equip de govern per millorar la seva qualitat de vida, posem al seu abast a professionals qualificats que van a atendre’ls en les seves necessitats diàries”.

La concessió d’aquestes prestacions estan vinculades a la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana. En aquest sentit, la tinent d’alcalde ha afirmat que des de l’àrea de Política Social es cobreixen les necessitats d’aquestes persones majors fins que l’Administració Autonòmica reconeix el seu grau de dependència. “Des de l’Ajuntament d’Onda destinem els diners necessaris per complir amb el nostre principal objectiu, que és seguir proporcionant suport a les persones majors en situació de dependència que no poden valer-se per si mateixos per a les accions del dia a dia. Amb aquesta mesura dignifiquem la vida d’aquestes persones i promovem la independència i autonomia personal de qui més ho necessita”, ha destacat la tinent d’alcalde Mari Carmen Aguilella.

Finalment, Aguilella ha recordat que l’Ajuntament d’Onda ofereix altres serveis que complementen l’ajuda a domicili com el ‘Menjar a casa’ o la teleassistència i teleajuda, que estan dirigides a aquelles persones majors que viuen soles als seus domicilis i serveixen perquè les famílies puguin sentir-se més recolzades i segures.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.