L’Ajuntament d’Onda redueix a 24 dies el pagament a proveïdors

L’Ajuntament d’Onda ha reduït el període mitjà de pagament als seus proveïdors a 24 dies, sent 60 el màxim establert per la llei. La quantitat de dies per realitzar el pagament als proveïdors ha seguit una línia descendent en l’últim any, arribant a realitzar-se en menys d’un mes actualment. En aquest sentit, la regidora d’Hisenda del consistori, Silvia Cerdà, ha declarat que “això demostra la fiabilitat econòmica de la ciutat, fent front a les seves obligacions en poc temps. A més, aquesta reducció del període mitjà de pagament beneficia a l’economia local, ja que la majoria de proveïdors de l’Ajuntament són d’Onda, i poden tenir liquiditat en els seus negocis”. Un altre dels aspectes que ha destacat la regidora és la no pujada d’impostos en el municipi per part de l’Ajuntament, ja que no s’ha incrementat els impostos directes com són l’IBI i fins i tot s’ha disminuït el de l’IBI rústic.

De la mateixa manera, Cerdà ha recordat que durant l’actual legislatura, el consistori també ha reduït el deute en 2.106.071,31 d’euros, passant dels 4.984.064,73 euros a 2.893.424,89 euros en l’últim any, això suposa una reducció de gairebé el 50%. Silvia Cerdà, regidora d’Hisenda, ha afirmat que “aquestes dades demostren que, des de l’equip de govern que lidera Ximo Huguet, estem fent un exercici de responsabilitat continu i una bona gestió dels diners de tots els onders. La ciutadania explica per a aquest govern, per la qual cosa, amb aquestes dades econòmiques volem millorar la qualitat de vida dels ciutadans, sense deixar-nos a ningú pel camí”.

Finalment, la regidora ha assenyalat que “es pot augmentar la inversió i fer polítiques socials sense necessitat d’endeutar-se ni augmentar els impostos a la ciutadania, i així ho demostren els pressupostos d’aquest any”, al mateix temps que ha afegit que “seguirem treballant en aquesta línia perquè l’economia d’Onda segueixi sent sostenible amb recursos propis, fent sempre un ús responsable d’ells”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.