El Museu del Taulell d’Onda aconsegueix un nou rècord de visites en 2017

El Museu del Taulell Manolo Safont d’Onda ha rebut un total de 20.408 visites durant 2017, 4.509 més que l’any 2016. Aquest creixement ha sigut significatiu en quasi totes les franges d’edat, tipologia de visitants i lloc de procedència. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, afirma que “aquests resultats són molt positius per a la ciutat, cada vegada més persones s’acosten a conèixer Onda i el seu ampli patrimoni monumental, natural i cultural. A més, demostren que estem treballant bé, ja que, des de 2007 que no s’aconseguia una xifra rècord i aquell any van ser 19.920 persones les que van visitar aquestes instal·lacions”.

L’augment produït en 2017 ha estat propiciat principalment pel gran creixement de grups en les activitats educatives i de visites de grups de gent gran. De les 20.408 persones que s’han acostat a visitar el museu en 2017, 777 d’elles han sigut estrangers, mentre que 11.824 procedien d’altres localitats del país. Ximo Huguet assenyala que “l’impuls turístic que estem donant-li a la ciutat està donant els seus fruits, perquè gran part dels visitants han vingut d’altres municipis. El nostre objectiu és que el turisme a Onda es convertisca en una altra font econòmica per als onders”.

El primer edil conclou que “a Onda vivim el turisme, estem en un enclau privilegiat i la nostra ciutat té molt que oferir, per açò hem de posar en valor aquestes virtuts, per a fer-nos atractius per a possibles turistes que vulguen conèixer-nos. En 2018, seguirem avançant cap a una ciutat millor que siga més atractiva per als visitants, rehabilitant el nostre patrimoni, com l’antiga fàbrica de la Campaneta amb els Fons Feder de la Unió Europea, que se sumarà a l’oferta turística de la localitat”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.