Uns 20 onders aconsegueixen un treball gràcies als cursos a la carta de l’Ajuntament

Uns 20 onders han aconseguit un treball gràcies als ‘cursos a la carta’ que ha programat l’Ajuntament per generar més oportunitats d’ocupació per als veïns d’Onda. Tal com ha recordat l’alcalde Ximo Huguet, reben aquest nom posat que “s’ofereix formació ajustada a la demanda real del mercat laboral”.

D’aquesta forma, l’Ajuntament d’Onda ha donat a conèixer, per mitjà de l’Agència de Col·locació, la bona dada sobre la inserció laboral a través d’aquests cursos. En aquest sentit, Huguet s’ha mostrat molt satisfet per aquestes dades i ha afegit que “encara que l’ocupació no és competència directa de l’Ajuntament, a través de la inversió en cursos i formació, intentem crear noves oportunitats pels onders. La dada d’avui ens anima a seguir treballant en aquesta línia i, per aquest motiu, no deixarem d’invertir en matèria de formació per millorar les possibilitats dels veïns del municipi de trobar ocupació i avançar tots junts com a ciutat”. A més, l’alcalde ha destacat que, “amb l’objectiu de facilitar la empleabilitat i millorar les possibilitats d’accés al mercat laboral dels aturats, des de l’Ajuntament treballem en coordinació amb diferents administracions per ampliar el ventall de l’oferta formativa, a més d’impulsar la inserció laboral a través de l’Agència de Col·locació Municipal”.

 

Els onders que han aconseguit recentment un contracte laboral s’han format a través de l’acció formativa municipal d‘Atenció al Client i ‘Magatzem i Logística’. Així mateix, Huguet ha informat que aquestes insercions “engloben a diferents col·lectius: menors de 30 anys, dones majors de 45, parats de llarga durada i discapacitats; pel que encara estem més satisfets pels bons resultats d’inserció que han aconseguit la realització d’aquests cursos”. Amb el curs d’Atenció al client, els alumnes han adquirit un perfil especialitzat que han demandat els ocupadors que participen al programa i se’ls ha dotat de les habilitats, coneixements, tècniques i hàbits que els facilitarà la seva labor al mercat laboral, orientat a empreses del sector serveis. Per la seva banda, en el curs de ‘Magatzem i logística’ s’han impartit continguts de logística i aprovisionament, gestió d’estocs, sistemes de magatzematge, gestió de magatzems, carretons elevadors, seguretat en el maneig i conducció de carretons i tallers de cerca activa d’ocupació i desenvolupament d’habilitats socioprofessionals.

 

Finalment, l’alcalde Ximo Huguet ha agraït la implicació de les empreses per concloure la formació dels alumnes d’aquests cursos, amb el percentatge d’èxit que finalment s’ha aconseguit. “Sens dubte, creiem que l’estreta col·laboració de les empreses amb aquesta administració local és el millor escenari per a la creació d’oportunitats d’ocupació de la localitat”, ha conclòs Huguet.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.