Tècnics de la província es reuneixen a Onda per impulsar l’àrea de Joventut dels seus ajuntaments

Onda ha acollit aquesta setmana una reunió que ha comptat amb la presència de tècnics municipals responsables de l’àrea de Joventut d’importants ciutats de la província, com Castelló, Almassora, Benicàssim o Benicarló.

La trobada ha estat programada a través del programa ‘Xarxa Jove’, de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), que compta en els municipis amb la presència de persones encarregades de treballar conjuntament amb els Ajuntaments per al desenvolupament de polítiques de joventut, i de programes i campanyes dirigides als joves.

L’IVAJ ha escollit Onda per celebrar aquesta trobada, per la qual cosa el regidor de l’Ajuntament Asensio Blaya s’ha mostrat “molt orgullós” i ha destacat que “ens han traslladat que la nostra ciutat s’ha convertint en una referència per a altres municipis, la qual cosa és una motivació per seguir treballant encara més en impulsar polítiques de joventut des del consistori”.

La reunió ha servit per facilitar la coordinació intermunicipal i s’han tractat temes relatius a la nova Llei de Joventut, la possibilitat de crear un consorci o la realització de trobades entre joves valencians.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.