Onda tornarà a apostar per la inclusió social als pressupostos de 2018

L’Ajuntament d’Onda contínua apostant per la política social del municipi als pressupostos de 2018. Des de la regidoria de Política Social es concediran ajudes en diferents àmbits. Mari Carmen Aguilella, tinent d’alcalde de Política Social, ha afirmat que l’equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet, concedirà, “710.000 euros a les famílies onderes amb l’objectiu de garantir-los la llum, l’aigua, els aliments i un habitatge digne”.

De la mateixa manera, es manté, a més, el servei gratuït d’assessorament a les famílies que tinguin problemes amb el lloguer o la hipoteca, a través de l’Oficina d’Intermediació Hipotecària, amb l’objectiu que no perden el seu habitatge, com es realitzava aquest any.

D’altra banda, ha afirmat que “l’Ajuntament d’Onda està complint amb el compromís de l’alcalde Ximo Huguet de facilitar al màxim el cobrament de la Renda Garantida de Ciutadania als veïns del municipi que perceben aquesta prestació de la Generalitat Valenciana, als quals en 2018 es destinarà uns 285.000 euros”. El consistori s’ha situat aquest any com el municipi més àgil per a la tramitació d’aquesta renda bàsica, evitant el retard en la seva percepció que en altres ciutats arriba a ser de fins a 10 mesos.

Així mateix, Aguilella ha destacat que “destinarem 336.000 euros a associacions locals i ajudes a desenvolupament i cooperació,  igualant i fins i tot superant a ciutats molt més grans que la nostra”.

Finalment, una part del Pressupost de Política Social es destinarà a oferir ajudes i millors serveis a les persones majors del municipi. El consistori mantindrà les ajudes al programa ‘Ajuda a domicili’ amb les quals proporcionar major suport en les seves cases a les persones majors, promovent la seva independència i autonomia personal; a més del ‘Menjar a casa’, dirigides a aquelles persones majors que viuen soles als seus domicilis. La tinent de alcalde ha declarat que “amb aquest pressupost, que s’ha consensuat amb la ciutadania i els altres grups polítics, volem arribar al màxim de persones que necessiten aquestes ajudes, assegurant-les una qualitat de vida digna. No volem deixar-nos a ningú pel camí, perquè tots junts caminem per aconseguir el màxim benestar possible”.

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.