Onda s’endinsa en l’ambient nadalenc amb l’encesa de llums i el Mercat de Nadal

Les reines de la Fira 2017 han estat les encarregades d’encendre les llums de la ciutat. Amb l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i els regidors de la corporació com a testimonis d’excepció, les representants de les  festes, acompanyades per les seves corts d’honor, han inaugurat de forma oficial el Nadal a Onda.

Després de l’encesa de llums al Pla, han passejat pels estands que aquest any participen a la nova edició del Mercat de Nadal. Al Raval de Sant Josep, els comerços oferiran durant tot el cap de setmana una gran varietat de productes a onders i visitants. Amb la previsió de reunir a centenars de persones de totes les edats, l’Ajuntament ha organitzat en aquest esdeveniment nadalenc una extensa programació que compta amb tallers i activitats pensats, sobretot, pels més petits de la casa.

El dissabte, a partir de les 11.00 hores, se celebrarà el ‘Dia de la foto’ amb un photocall a càrrec de l’agrupació fotogràfica l’Art de la Llum. A més, els més petits podran gaudir de tallers nadalencs infantils i teatre, com a ‘Santa is coming to Onda’ a càrrec de Kids & Us, o l’obra del FIVO ‘Campament diversió’. També hi haurà contacontes i el Pare Noel visitarà la ciutat.

El diumenge, el Pare Noel també farà acte de presència al ‘Mercat de Nadal’ al costat dels personatges de Disney. A més, els assistents podran participar en tallers i jocs tradicionals, i presenciar actuacions relacionades amb el circ. A la vesprada, els més petits podran gaudir de passejos en burrets i ponis, i assistir a l’actuació de l’obra ‘Trilers’.

 

Premis a les millors fotografies de la Fira 2017

Aquesta vesprada, Onda ha premiat a les millors fotografies de la Fira 2017. Els guardonats   han estat: Pascual Lengua, millor fotografia taurina; Alba Viciano, millor fotografia de la Fira; Francisco Sarrià, millor col·lecció taurina ‘Memorial José Serrano Martínez’; i Javier José Viciano, millor col·lecció de la Fira d’Onda. Faltarà per decidir-se el premi del públic. “La imatge que rebi més vots durant l’exposició, que estarà oberta al públic a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura, fins a l’11 de desembre, serà la guanyadora del públic”, ha explicat Blaya després de la inauguració de la mostra que recull les 54 fotografies que s’han presentat a aquest concurs.

 

En finalitzar el lliurament de premis, les reines amb les seves respectives corts d’honor han rebut els àlbums fotogràfics com a record de la Fira.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.