Onda millorarà el servei de la biblioteca amb altra subvenció de la Conselleria de quasi 6 mil euros

L’Ajuntament d’Onda ha tornat a aconseguir una nova subvenció. En aquesta ocasió, la biblioteca rebrà una ajuda d’aproximadament 6.000 euros provinent de la  Conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esport.

En aquest sentit, el tinent d’alcalde Lluís Pastor ha informat que l’import de la subvenció concedida per la Generalitat Valenciana “anirà destinada a la realització d’activitats de foment de la lectura i a diversos cursos que es duen a terme des de la biblioteca durant tot l’any, com el ‘Book Trailer’ o la ‘Bebeteca’,  amb l’objectiu de seguir fomentant la lectura entre els ciutadans d’Onda”.

Així mateix, Pastor ha mostrat la seva satisfacció per “haver sigut la tercera població de la Comunitat Valenciana que més diners ha aconseguit d’aquesta subvenció de la Conselleria, per damunt de municipis més grans, amb una major densitat de població i que gestionen, en alguns casos, una xarxa de biblioteques. Aquesta dada demostra que l’esforç que estem realitzat està donant els seus fruits i els onders podran gaudir de millores en els serveis que oferim”.

Finalment, el tinent d’alcalde d’Onda ha recordat que des de la regidoria que dirigeix, en el mes de setembre ja es va aconseguir una gran ajuda econòmica de la Conselleria, d’uns 10.000 euros, que s’ha destinat a l’adquisició de diferent equipament i material bibliogràfic, “la qual cosa ens ha permès seguir treballant a atendre les necessitats dels veïns onders en matèria de cultura i educació”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.