Onda concedeix 16 beques a esportistes d’elit i joves promeses

L’Ajuntament d’Onda, a través de la regidoria d’Esports que dirigeix Francisco Chalmeta, ha concedit beques a esportistes d’elit i joves promeses de la localitat, amb la finalitat d’ajudar-los a sufragar les despeses federatives, de desplaçaments als llocs d’entrenament o competició i el material esportiu específic per al desenvolupament de la modalitat esportiva.

Aquest any han estat 16 els esportistes els beneficiaris d’aquestes ajudes, enfront dels dotze de l’any passat, la qual cosa demostra l’interès i l’esforç dels joves ondenses per les activitats esportives d’alt nivell.

Com s’avançava a les bases reguladores per a la concessió d’aquestes beques, s’entén com a esportistes d’elit de categoria A, aquells que hagin estat reconeguts oficialment com a tal per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports o pel Consell Superior d’Esports, mentre que els de categoria B són aquells que encara no estant reconeguts en la categoria A, han participat almenys en algun Torneig o Campionat de categoria Internacional o Nacional en la passada temporada, reconegut oficialment per la corresponent Federació Esportiva. Així mateix, les bases reguladores d’aquesta convocatòria publicada en el BOP, recullen que el sol·licitant ha d’estar empadronat a Onda com a mínim 1 any durant els últims 5.

Chalmeta ha explicat que, d’aquesta manera, “aquest equip de govern mostra el seu suport als joves onders que practiquen esport d’alt rendiment”, i ha avançat que “l’Ajuntament d’Onda seguirà treballant en aquesta línia, reafirmant així el compromís de ser una Ciutat Saludable”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.