Onda brinda un Nadal amb diversos esdeveniments i bona música

L’Ajuntament d’Onda ha dissenyat per a les festes nadalenques una programació pensada per a totes les edats i gustos. Asensio Blaya, regidor de Festes, ha convidat a tots els onders a gaudir de la programació de Nadal que inclou concerts, cinema d’estrena, teatre, i les visites del Pare Noel i els Reis. En aquest sentit, el regidor ha assenyalat que “per a aquells que vulguin conèixer l’agenda completa de Nadal només han de visitar la web de l’Ajuntament, www.onda.es, on estan publicats de forma detallada tots els actes”.

Després del cap de setmana passat, en la qual onders i visitants van gaudir del Mercat de Nadal, els carrers d’Onda i l’arbre del Pla segueixen adornant la ciutat amb el típic ambient nadalenc. “Per seguir vivint un mes màgic carregat d’esperit nadalenc, l’Ajuntament ha preparat una agenda molt variada que comptarà amb nadales al carrer a càrrec de l’alumnat d’Onda, el concurs escolar de targetes de nadal que culminarà amb l’exposició dels treballs dels escolars, activitats esportives com la Sant Silvestre Piragüista, teatre infantil per a menors de 3 a 7 anys, cinema d’estrena i, com no, la visita del Pare Noel i la cavalcada dels Reis”, ha destacat el regidor. Concretament, Blaya ha informat que la festa del Pare Noel, començarà el diumenge 24 al Teatre Mònaco, a partir de les 11 hores. La companyia de teatre Amimic presenta ‘Una Navidad encantada’, abans de l’arribada del Pare Noel, que està prevista a les 12 hores. Així mateix, ha assenyalat que els patges dels Reis arribaran al Raval de Sant Josep el dissabte 30, acompanyats per un cercavila amb música d’Estratosfèric i Trobadorets. D’altra banda, la cavalcada dels Reis, el 5 de gener, passarà primer per la residència d’ancians, a les 17 hores. A continuació, visitarà Artesa i arribarà a Onda sobre les 19 hores, sortint des del carrer Cervantes.

L’ambient festiu es traslladarà al pavelló Víctor Cabedo. Tant onders com a visitants podran ballar al són de les millors orquestres. Amb entrada gratuïta, el 24 de desembre actuarà l’orquestra SuperMàgic, a partir de les 2 de la matinada. A continuació punxarà DJ Joaki. El dia 31, serà el torn de l’orquestra La Fiesta, a partir de les 2 de la matinada també i tot seguit actuarà DJ Juanma. Per finalitzar, el divendres 5 de gener, a partir de la 1 de la matinada, actuarà l’orquestra Módena i a continuació DJ Josvi, també al pavelló Víctor Cabedo.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.