Finalitza amb èxit una nova edició del Mercat de Nadal a Onda

Una edició en la qual el fred no ha evitat que onders i visitants gaudissin de la programació que ha planificat l’Ajuntament per donar la benvinguda al Nadal. “Amb l’encès de l’enllumenat nadalenc, el divendres a la vesprada el Mercat obria les seves portes per oferir tot tipus de productes als seus visitants, que han pogut avançar les seves compres per a aquestes dates invertint en el comerç local, la qual cosa implica la creació d’ocupació i, per tant, la millora del benestar dels onders”, ha assenyalat l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet

Un any més, el Raval de Sant Josep ha estat l’escenari escollit per acollir les diferents parades de comerços i una infinitat de tallers i activitats dedicades, especialment, als més petits. “De nou els stands dels comerços locals s’han situat en el Raval, un lloc consensuat amb ells, que ha donat molt bons resultats de participació ciutadana”, ha destacat Huguet.

Durant el dia d’avui, cal destacar la visita del Pare Noel a la ciutat, que nens i nenes han rebut amb il·lusió; els tallers organitzats per Divertwin; i els espectacles de la Troupe Malabo. Ahir, dissabte també va ser un dia intens d’activitats que van celebrar el ‘Dia de la foto’, amb un photocall a càrrec de l’Art de la Llum, o les obres ‘Santa is coming to Onda’, per Kids & Us, i ‘Campament diversió’, obra dins del FIVO, festival de teatre improvisat que durant aquestes setmanes s’està celebrant a Onda.

Finalment, l’alcalde de la localitat, Ximo Huguet, ha assenyalat que “Onda ha estat l’escenari d’un màgic ambient nadalenc, la qual cosa ha augmentat el seu atractiu perquè visitants d’altres poblacions vinguessin a gaudir del Mercat, la cultura i la gastronomia de la ciutat”, i s’ha mostrat satisfet “per l’acolliment que el Mercat de Nadal ha tingut en aquesta edició”, així com ha agraït als onders “la seva participació i l’entusiasme amb què reben les activitats que aquest consistori realitza per dinamitzar la ciutat”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.