Onda presenta el calendari solidari 2018 de la Policia Local en favor del club Adaponda

La regidora de la Policia Local de l’Ajuntament d’Onda, Mari Carmen Aguilella, ha presentat aquest matí juntament amb l’Intendent Principal Cap de la Policia Local, Miguel Ángel Izquierdo; i el president del club Adaponda, Ramón Felip; el nou calendari solidari local per 2018. Els almanacs podran adquirir-se des d’avui a través del club esportiu Adaponda i tindran un preu simbòlic de 3 euros.

Aguilella ha assenyalat que amb la realització d’aquest calendari es compleixen varis dels objectius de té marcats l’Ajuntament. “D’una banda, aconseguim que els ciutadans d’Onda vegin a la Policia d’una forma més propera. I, per un altre, recolzem al club local a recaptar més fons perquè puguin seguir desenvolupant les diferents iniciatives que realitzen dirigides a persones amb diversitat funcional. D’aquesta forma, des del consistori seguim fomentant la igualtat d’oportunitats a Onda a través de l’esport”, ha explicat la regidora. A més, ha animat als ciutadans al fet que col·laborin amb aquest calendari que, per segona vegada, es realitza en col·laboració de la Policia Local d’Onda.

Les fotografies han estat realitzades per l’agent de policia local Marga Campos, qui ha plasmat les diferents activitats que els esportistes d’Adaponda duen a terme diàriament, així com els diferents àmbits de treball de la Policia Local d’Onda. Un any més i de forma desinteressada, l’agent de policia que ha realitzat la sessió fotogràfica ha escollit com a escenari diferents espais de la ciutat amb l’objectiu de destacar també el ric patrimoni local.

Per la seva banda, l’Intendent Principal Cap de la Policia Local d’Onda, Miguel Ángel Izquierdo, ha destacat que “és molt gratificant per a la Jefatura poder col·laborar en aquesta iniciativa i, a més, és una alegria veure el reconeixement i l’interès que els esportistes han mostrat pel cos de policia”. Així mateix, ha afegit que “és un orgull poder participar en aquest projecte, en el qual la plantilla ha estat a tot moment disponible i entregada”.

Finalment, el president del club esportiu Adaponda, Ramón Felip, ha mostrat el seu agraïment a l’Ajuntament i, especialment, a la Policia Local, per realitzar aquest calendari que “va a suposar una millora substancial en les activitats que organitzem al club”. Actualment, Adaponda ofereix als esportistes adaptats onders natació, futbol, tennis de taula o pàdel; i participa amb èxit en diverses competicions de màxim nivell.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.