Onda posa fi a les males olors i a l’enfonsament de l’asfalt amb un nou col·lector al Camí de Ràtils

Les gestions que ha realitzat l’Ajuntament d’Onda per resoldre els problemes del col·lector general d’aigües residuals situades al Camí de Ràtils, enfront de les instal·lacions d’Autobusos Furió, han donat els seus fruits i es materialitzaran a la fi d’aquest mes. Així ho ha confirmat el tinent de alcalde de Territori del consistori, Ángel Badenas, qui ha avançat que els treballs són a punt de finalitzar, mancant realitzar el reasfaltat del carrer que cobrirà el nou col·lector.L’Entitat Pública de Sanejament d’Aigües Residuals de la Comunitat Valenciana va ser qui va licitar les obres de renovació del col·lector de la zona a la fi de 2016 després de la insistència de l’equip de govern que lidera l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet. “Atenent les demandes dels ciutadans i empreses onderes, ens vam fer ressò d’aquesta problemàtica heretada de l’anterior legislatura”, ha assenyalat Badenas.

“En diverses ocasions la canonada va sofrir trencaments, provocant l’enfonsament de la calçada, amb el conseqüent tall de tràfic que dóna accés a la campa de camions i a l’entrada de diferents empreses situades en aquest polígon”, ha recordat Badenas, qui ha mostrat la seva satisfacció en comprovar que “per fi les nostres reivindicacions han estat escoltades i l’entitat competent ha dut a terme les obres de renovació d’aquest col·lector, posant fi tant a les males olors com a l’enfonsament de l’asfalt que s’ha hagut de reparar en diverses ocasions en els últims dos anys”.

Amb aquesta actuació, es donarà resposta tant als veïns de la zona com als usuaris que transitaven aquesta via, freqüentada diàriament pels autobusos locals i per camions que circulen pel polígon industrial. “En els proper dies finalitzarà aquesta obra que ha estat molt costosa, doncs és una actuació de moltíssima envergadura, i esperem que sigui una solució definitiva pel bé de tots els onders”, ha conclòs Badenas.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.