Onda inverteix més d’un milió d’euros en programes de foment de l’ocupació

L’Ajuntament d’Onda ha realitzat diversos programes de foment de l’ocupació durant aquest any 2017. En total, s’han destinat 1.042.820 euros a aquests plans conjunts, 692.000 dels quals han estat aportats per altres administracions i 350.750 que s’han finançat amb recursos municipals. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha manifestat que “sabem que no és una competència municipal, però anem a intentar, dintre de les nostres possibilitats, seguir treballant perquè la ciutat continue creixent i avançant en llocs de treball. Tindre una bona oferta laboral és molt important perquè permet desenvolupar una millor qualitat de vida per a tota la ciutadania”.

Els programes que s’han posat en marxa en col·laboració amb altres administracions són: Avalem Joves, Taller d’ocupació d’agricultura ecològica, Pla d’Ocupació 2017, Neteja d’Espais i Instal·lacions industrials, AEDL, Informador turístic, Joves Qualificats (EMCUJU), Contractació de Joves (EMPUJU), Conveni amb l’INEM, Programa de menors de 30 anys, Programa d’aturats de llarga duració i l’Escola Taller. “Com es pot observar, hem intentat arribar a tots els espectres socials amb aquestos plans, sabem de la dificultat que tenen certs sectors per a incorporar-se al mercat laboral i per això s’han portat a terme tot tipus de propostes”, ha explicat l’alcalde.

Huguet ha conclòs dient que “a diferència de l’anterior legislatura, aquest equip de govern està col·laborant amb altres administracions i utilitzant tots els recursos que té al seu abast per fomentar la creació d’ocupació. Sabem que aquesta bateria d’accions sobre l’ocupació està donant els seus fruits, doncs segons dades del SERVEF, respecte a 2015, s’ha registrat un descens de l’atur en 1.000 onders. És la principal preocupació de la ciutadania, per això no anem a escatimar cap esforç i anem a seguir treballant en la mateixa línia”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.