Onda inicia les votacions dels Pressupostos Participatius

L’Ajuntament d’Onda ha iniciat el període de votacions dels Pressupostos Participatius de 2018 que durarà fins al 19 de novembre. Les persones interessades podran votar de manera presencial mitjançant paperetes a les instal·lacions municipals: a l’Ajuntament, el Local Associacions i a la Casa de la Cultura. També es pot votar a través de la pàgina web en el següent enllaç https://onda.governalia.es/participacio/. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha explicat que “volem construir la nostra ciutat entre totes i tots, per això ens prenem molt seriosament aquestos processos de participació ciutadana que ens han d’ajudar a millorar la qualitat de vida de les veïnes i veïns d’Onda. Aquest equip de govern té vocació d’escoltar i fer partícips als onders en la presa de decisions i aquesta tercera edició dels Pressupostos Participatius ho demostra”.

L’alcalde anima a la ciutadania d’Onda a participar en aquesta tercera fase del procés. Les propostes que es poden votar, després de que la ciutadania ha fet arribar més de 200 al consistori i hagen passat un procés previ de selecció, són: pla de Millora de Parcs, reurbanització del carrer de Sant Pere, actuació de pluvials a l’avinguda d’Andalusia, millora dels lavabos i camerinos del Teatre Mònaco, creació d’un parc per a gossos, actuacions en el patrimoni ambiental, nou centre per al curs Ceràmica Tradicional, crear un centre cultural alternatiu, crear una nova biblioteca i espais públics amb wi-fi gratuït. Cada persona podrà votar fins a tres d’aquestes propostes i escollir fer-ho a través d’internet o per mitjà de les paperetes físiques.

Així mateix, l’alcalde ha destacat que “des de l’equip de govern busquem el màxim consens possible per a aprovar uns comptes municipals que són de vital importància per a la ciutat d’Onda, ja que aquest 2018 rebrem els Fons Feder i l’Àrea de Regeneració i Renovació Urbana (ARRU) de la Conselleria d’Habitatge”. Per això, Huguet ha comentat que el govern es va reunir amb la Junta de Portaveus per tal de recollir les propostes de tots els grups polítics i ha afirmat que “intentarem incloure totes aquestes propostes en la mesura del possible, ja que sabem que comptem amb un límit en la despesa, marcat per decisions de l’anterior legislatura, que aquest equip de govern no ha incrementat els impostos a la ciutadania d’Onda i segueix augmentant i millorant la gran quantitat d’ajudes que ofereix l’Ajuntament”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.