Onda inaugura les Primeres Jornades de Cooperació Internacional

S’han inaugurat a Onda les Primeres Jornades de Cooperació Internacional organitzades pel consistori. L’objectiu és donar a conèixer a la ciutadania els diferents projectes que realitzen les ONGDS en països en vies de desenvolupament i que estan subvencionats per l’Ajuntament.A l’acte han assistit Ximo Huguet, alcalde de la localitat; Mari Carmen Aguilella, tinent alcalde de Política Social; Raquel Agost, Co-directora del màster universitari de Cooperació al Desenvolupament de la Universitat Jaume I; i Federico Buyolo, Director General de Cooperació i Solidaritat. Tots ells han posat en valor les labors de les diferents ONGDS que estan realitzant importants projectes.

A més, s’ha inaugurat l’exposició ‘Municipis valencians compromesos amb les ODS’, a càrrec del Fons Valencià per la Solidaritat.

Durant els propers tres dies es realitzaran a la sala d’actes de la Casa de la Cultura diferents meses redones on s’exposaran els projectes que les ONGDS de la localitat estan duent a terme i explicaran en què s’està invertint per ajudar al desenvolupament dels països en els quals actuen. Per a això, Onda comptarà amb ponents que són representants i cooperants de les diferents associacions.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.