Onda forma a professionals aturats del sector de la construcció

L’Agència de Col·locació de l’Ajuntament d’Onda, en col·laboració amb l’Associació Provincial de la Construcció de Castelló, ha realitzat aquesta setmana una nova acció formativa dirigida a professionals de la construcció que en aquests moments estan en situació de desocupació. “Un total de 25 onders s’han beneficiat d’aquest curs, que acreditarà la seva professionalitat i aportarà un valor afegit al seu currículum”, ha explicat l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet.

L’alcalde ha declarat que “des de l’Ajuntament d’Onda apostem una vegada més per la formació com a via per a crear noves oportunitats d’ocupació a la ciutat. En aquest cas en concret, hem atès una demanda real i ofert un curs vinculat a un els sectors clau de la ciutat, el de la construcció, i amb relació directa amb el sector ceràmic, per la qual cosa és un impuls per a tots dos”.

La formació, que s’ha impartit a la Casa de la Cultura, ha versat sobre ‘Prevenció de Riscos Laborals en el treball concret de l’obra de paleta”. El curs ha tingut a més com a objectiu l’adquisició dels coneixements i recursos necessaris per millorar les condicions de seguretat en el lloc de treball i amb això la salut dels professionals del gremi.

Huguet ha recordat que aquesta és una acció més de l’equip de govern en la seva aposta clara per la formació i els programes de foment d’ocupació. En aquest sentit ha assenyalat que durant 2017, l’Ajuntament ha destinat en diferents programes un total d’1.042.820 d’euros, que han estat finançats tant per altres administracions com pels recursos municipals. “Hem intentat arribar a tots els espectres socials amb aquests plans, donada la dificultat que tenen certs sectors per incorporar-se al mercat laboral. Les dades del SERVEF ens indiquen que anem pel bon camí. Des de 2015, un total de 1.000 onders han aconseguit nous llocs de treball, per la qual cosa seguirem treballant en aquesta línia per oferir als veïns de la ciutat noves oportunitats”, ha conclòs l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.