Onda dóna la benvinguda a la temporada nadalenca amb el tradicional ‘Mercat de Nadal’

El ‘Mercat de Nadal’ arriba a Onda el primer cap de setmana de desembre amb una extensa programació per donar la benvinguda a la temporada nadalenca. “Un any més, aquest mercat prenadalenc suposarà el punt de partida dels actes que se celebraran durant el mes de desembre amb motiu de Nadal”, ha destacat el tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas.

D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Onda torna a apostar per un esdeveniment que dinamitzarà l’economia local i que farà del centre de la ciutat un lloc màgic i atractiu per onders i visitants de l’1 al 3 de desembre. L’horari de el ‘Mercat de Nadal’ serà de 17.30 a 21.00 hores el divendres, mentre que el cap de setmana serà d’11.00 a 14.00 hores i de 17.30 a 21.00 hores.

Un any més se celebrarà al Raval de Sant Josep i totes les propostes dels comerciants aniran enfocades a les festes nadalenques. “D’aquesta forma, aconseguim que cada vegada més aquest mercat s’especialitzi i propiciï que les compres nadalenques es facin a Onda”, ha afirmat Badenas, qui ha destacat que “el Mercat de Nadal, com altres fires o mercats que realitzem durant tot l’any, va a ser un gran atractiu i atraurà a visitants d’altres poblacions de cara les festes nadalenques. A més de comptar amb 16 stands, es duran a terme un gran nombre de tallers i activitats enfocades als més petits de la casa”.

El divendres dia 1, a les 17.30 hores, tindrà lloc l’obertura del Mercat, amb la participació de personatges Disney. Sobre les 18.30 hores, les reines de la Fira 2017, acompanyades per les seves corts d’honor, s’encarregaran d’encendre la il·luminació nadalenca en el municipi. Posteriorment tindrà lloc el cercavila ‘La Berena de Sant Jordi’, amb música tradicional.

El dissabte, a partir de les 11.00 hores, se celebrarà el ‘Dia de la foto’ amb un photocall a càrrec de l’agrupació fotogràfica l’Art de la Llum. A més, els més petits podran gaudir de tallers nadalencs infantils i teatre, com a ‘Santa is coming to Onda’ a càrrec de Kids & Us, o l’obra del FIVO ‘Campament diversió’. També hi haurà contacontes i Papa Noel visitarà la ciutat.

El diumenge, Papa Noel també farà acte de presència en el ‘Mercat de Nadal’ al costat dels personatges de Disney. A més, els assistents podran participar en tallers i jocs tradicionals, i presenciar actuacions relacionades amb el circ. A la vesprada, els més petits podran gaudir de passejos en burrets i ponis, i assistir a l’actuació de l’obra ‘Trilers’.

Badenas ha finalitzat la roda de premsa convidant a tots els onders i habitants de poblacions properes a “viure Onda i gaudir del Mercat de Nadal, on podran realitzar tot tipus de compres nadalenques i els més petits podran participar en una infinitat d’activitats culturals relacionades amb el Nadal”. A més ha recordat que Onda Centre Comercial ha organitzat per a aquest divendres dia 24 la ‘Fashion Night’ i durant aquest mes s’està celebrant la Ruta de la Tapa, a càrrec de Hosturionda, que s’allargarà fins al Mercat de Nadal. “Totes aquestes iniciatives formen part de les accions del govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet en suport al sector serveis i turístic d’Onda i que tenen lloc pràcticament tots els mesos de l’any”, ha assenyalat Badenas, qui s’ha mostrat molt content amb els resultats d’aquestes accions “amb les quals s’està aconseguint atreure a la localitat a gran nombre de turistes, segons les dades de la Tourist Info”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.