Onda concedeix llicències d’obres majors per valor de gairebé 7 milions d’euros

L’Ajuntament d’Onda ja ha concedit llicències d’obres majors per valor de gairebé 7 milions d’euros durant els mesos de gener a octubre del 2017. Aquestes xifres, mancant mes i mig perquè s’acabe l’any, ja superen les de 2016. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha afirmat que “són uns molt bones dades, ja que cal recordar que les xifres de l’any passat doblegaven a les del 2015. Aquest augment de les llicències per a obres majors demostra que s’ha mantingut una tendència creixent en l’economia local i que les empreses han escomès millores en les seves instal·lacions, ja que tornen a generar beneficis i és un clar indicador de l’augment del valor de les nostres zones industrials”.

Així mateix, l’alcalde ha afegit que “hem observat també que, a més dels polígons industrials, també s’han sol·licitat permisos per a aquest tipus de construccions en edificacions de particulars, per valor d’1.200.000 euros, per la qual cosa s’observa també un repunt en aquest sector, que s’ha vist beneficiat de les ajudes que ha atorgat el consistori per a la rehabilitació d’habitatges i que ho va a seguir fent amb ajudes com les del centre històric incloses a l’Àrea de Regeneració i Renovació Urbana (ARRU)”.

Finalment, Huguet ha destacat que “anem a seguir treballant perquè l’economia d’Onda continue creixent. Pensem que és molt important que es creuen nous llocs de treball i no es destruïsquen els existents. Per això, des d’aquest equip de govern reafirmem el nostre compromís amb la ciutat d’Onda, per seguir augmentant la qualitat de vida dels nostres veïns”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.