Onda aprova l’expedient per a la licitació de les obres del nou Pavelló Esportiu

La Junta de Govern de l’Ajuntament d’Onda ha aprovat l’expedient per a la licitació de les obres del nou Pavelló Esportiu que es es publicarà ens els pròxims dies. El pressupost total de la licitació és d’1.045.000 euros i el termini màxim previst per a la construcció és de 14 mesos. Aquest instal·lació es construirà al carrer Francesc Ferrer Pastor, al costat del Centre de Dia, amb una superfície de 2.524m2. Ximo Huguet, alcalde d’Onda, ha explicat que “esperem que prompte puguen començar les obres d’esta important instal·lació per a la nostra ciutat. Cal recordar que el projecte s’ha consensuat amb el Consell Local de l’Esport. També s’han contemplat les necessitats del Club de Gimnàstica que serà un dels usuaris del pavelló, junt amb d’altres esportistes que practiquen activitats relacionades amb la salut. Amb la seva construcció volem millorar els serveis que Onda ofereix a tots els onders”.Aquest edifici comptarà amb una única planta per a facilitar la total accessibilitat. Estarà composta per la sala del pavelló i l’edifici annexe de vestuaris i serveis. En aquest projecte es contempla la construcció d’unes grades retràctils per tal de poder aprofitar millor l’espai, però al mateix temps poder gaudir de bones localitats per al públic quan es celebren competicions de diversa índole. Amb la seva construcció, també es pretén alliberar d’espai altres instal·lacions esportives de la ciutat per a poder donar-les un millor ús.

La façana del pavelló s’ha projectat amb el sistema de façana ventilada ceràmica, la qual portarà impresa uns motius geomètrics de diferents colors. En aquestes instal·lacions s’apostarà per l’estalvi energètic general de l’edifici, per un costat, es posaran claraboies de llum captadores d’il·luminació natural i projectors tipus LED que disminueixen el consum un 50%. I, per un altre costat, s’instal·laran panells solars i una caldera de biomassa per al tractament de l’aigua per als vestuaris, a més la coberta serà de panell tèrmic amb un aïllant de 80 mm, el doble de l’habitual, per a millorar l’aïllament tèrmic.

Ximo Huguet ha afirmat que “hem de recordar que l’any passat Onda va acollir més de 200 esdeveniments esportius i va col·laborar en l’organització de 2.200 partits durant 30 setmanes de competició. Onda és una ciutat saludable que aposta per l’esport per a augmentar la qualitat de vida de la ciutadania, per això la construcció d’aquest nou pavelló és tan important. A més, aquest equip de govern està fent en aquesta legislatura un gran esforç en manteniment i millora de la resta d’instal·lacions esportives que té la localitat”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.