Més de 500 onders es matriculen en les activitats formatives de l’Ajuntament

L’Ajuntament d’Onda ha tornat a registrar un augment de matrícules de les activitats formatives respecte al segon quadrimestre de l’últim curs gràcies a les millores introduïdes en els cursos i als descomptes que segueix aplicant l’actual equip de govern.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Onda, Encarna Ribes, ha informat que més de 500 onders s’han matriculat en els cursos que el consistori ha ofert en el primer quadrimestre i que comencen demà dilluns. “Aquestes dades demostren que els veïns del municipi tornen a apostar per les activitats que ofereix l’Ajuntament com una eina per al seu desenvolupament personal i professional, al mateix temps que se sumen a l’objectiu del consistori: fer d’Onda una ciutat saludable”, ha afirmat la regidora d’Educació.

Així mateix, els nous cursos que ha inclòs l’Ajuntament d’Onda en aquesta edició han tingut un gran acollida per part dels onders, segons ha confirmat Ribes. “Després d’escoltar les peticions dels veïns i seguint les seves inquietuds, adeqüem l’oferta formativa casa edició. D’aquesta manera s’ha aconseguit un èxit de participació en cursos com el ‘Ioga matinal’, el ‘Taller d’escriptura’ o Pintura tradicional de corda seca”, ha dit la regidora. De la mateixa manera han tingut molt bona acollida cursos com ‘Zumba’ o ‘Estiraments de cadenes musculars’, que repeteixen aquest any.

A més de la introducció de noves activitats o la millora d’horaris, Ribes ha destacat com un altre dels motius de l’èxit de participació els preus reduïts d’aquests cursos municipals. En aquest sentit ha recordat que l’Ajuntament ofereix una reducció del preu de les taxes als empadronats i als veïns que es trobin en situació de desocupació, als discapacitats, a pensionistes, i als qui procedeixin d’altres municipis que hagin signat el corresponent conveni de col·laboració amb l’Ajuntament d’Onda en matèria formativa.

Finalment, Ribes ha animat als onders que encara no s’han inscrit en alguna de les activitats formatives al fet que es matriculin, doncs encara queden algunes places en cursos com a ‘Iniciació a la pràctica del Mindfulness’ o ‘Personal trainning per a adults’. Els interessats poden apuntar-se en el SAT de l’Ajuntament, en horari de 9.00 a 14.00 hores de dilluns a divendres i ho dimarts també de 16.30 a 18.30 hores.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.