L’alcalde d’Onda atén les demandes dels veïns de la Moreria amb la cessió d’un nou local

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet; i  la regidora d’Urbanisme, Marta Piquer, han visitat el nou local social de la Moreria, amb els veïns del barri i el responsable de l’obra, per supervisar la fi de les mateixes.

 

Durant els últims mesos, el consistori ha realitzat diverses adequacions a l’edifici municipal que va quedar lliure després del trasllat de l’escola d’adults a la plaça Sinagoga. Atenent les demandes dels veïns del barri, l’Ajuntament va cedir aquest espai i ho ha condicionat perquè fos un local independent, ja que al mateix edifici es troba l’arxiu municipal.

 

Durant el procés, tant l’alcalde com la regidora d’Urbanisme, han mantingut diverses  reunions amb els veïns amb l’objectiu de definir quins eren les seves necessitats  i cedir-ho al més aviat possible perquè disposessin d’un lloc on poder reunir-se i dur a terme diferents accionis soci-veïnals. En aquest sentit, Huguet ha explicat que “prenem nota de les seves peticions i hem tingut en compte les necessitats dels nostres veïns, que urgien disposar d’una infraestructura com aquesta. En breu comptaran amb un punt de trobada, que es convertirà  en epicentre de la seva activitat”.

 

Amb aquesta actuació, l’equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet demostra una vegada més la seva aposta per invertir als barris i a pactar amb els veïns les obres que són estrictament necessàries. “Des de la nostra entrada al govern, vam deixar a un costat les obres faraòniques i innecessàries, optat per una política de participació i proximitat. A més,  entenem que hem de propiciar la implicació dels col·lectius i associacions veïnals de la ciutat, en un treball dinamitzador conjunt amb l’Ajuntament. Per això, és important que els veïns del barri de la Moreria tinguessin un espai adequat per realitzar la seva labor”.

 

L’empresa ondera Construcciones Fabregat ha estat l’encarregada de realitzar totes les obres en aquest edifici complint amb les premisses i les dates acordades.  En aquest sentit, Huguet ha assenyalat la “importància d’impulsar també l’economia local amb la contractació d’una empresa d’Onda per realitzar aquests treballs. D’aquesta forma complim amb varis dels nostres objectius: rehabilitar i millorar les dependències municipals, atendre les demandes dels veïns i, a més, contribuir a la dinamització de l’economia local a través de la contractació d’empreses d’Onda”.

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.