L’Ajuntament reforça la promoció de la marca Onda i aconsegueix duplicar les visites de turistes

Des de la regidoria de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Onda, que lidera el tinent d’alcalde Ángel Badenas, s’ha reforçat aquest any la presència en fires per donar a conèixer la marca Onda com a destinació turística en els principals mercats emissors de turistes i mostrar al públic el gran ventall de possibilitats que ofereix la ciutat per viure experiències úniques. Per aquest motiu, Onda ha estat present aquest any en fires molt importants com la de Pamplona, Sant Sebastià, Bilbao, Barcelona, Zaragoza o València, i en els propers dies viatjarà a Valladolid.

 

Badenas ha subratllat la importància de “comptar amb expositors en les fires més importants  d’Espanya per aconseguir que Onda es conegui encara més i amb això aconseguim atreure més turisme”. Així mateix, ha assenyalat que “aquestes fires cada vegada guanyen més afluència de visitants i estar presents en elles està donant visibilitat a la nostra localitat, que compta amb una molt variada oferta cultural, de naturalesa i turisme actiu, i que cada vegada s’està convertint més en una destinació d’interès”. De la mateixa manera, el tinent d’alcalde ha recordat que se segueix mantenint l’agenda de reunions amb diferents touroperadors i agències de turisme, amb l’objectiu d’augmentar les excursions i els viatges programats a la ciutat.

 

Segons les dades de la Tourist Info, el turisme a Onda segueix incrementant-se, arribant a duplicar aquest any els de l’any passat. Des del consistori, s’està oferint una àmplia oferta tant cultural com de turisme actiu cada mes, amb nombroses fires que, juntament amb l’enclavament privilegiat, la gastronomia i l’hospitalitat dels onders, està fent que Onda sigui la destinació triada per a visitants de poblacions properes i de totes les comunitats d’Espanya. Badenas ha considerat que “Onda compta amb una oferta molt atractiva que dóna resposta a les noves demandes del turista d’avui dia. Hem d’aprofitar la tendència de creixement i seguirem treballant des de l’Ajuntament per posicionar Onda en el lloc que es mereix”.

 

Signe del bon treball que s’està realitzant des de l’Ajuntament d’Onda, ha estat el premi rebut per l’Agència Valenciana de Turisme, en col·laboració amb la Universitat Jaume I. Onda ha estat reconeguda aquest mes pel seu ‘Compromís amb l’impuls d’un turisme ètic i sostenible’. El lliurament d’aquest guardó posa en valor a les empreses i destinacions turístiques que comparteixen amb la Generalitat l’objectiu comú d’assentar el seu desenvolupament turístic baix paràmetres de sostenibilitat, ètica i corresponsabilitat en la gestió.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.