L’Ajuntament d’Onda continua amb les labors de neteja dels barrancs de la localitat

L’Ajuntament d’Onda, a través l’Àrea de Territori que gestiona Ángel Badenas, continua amb les labors de neteja i manteniment de barrancs i embornals en la localitat per a garantir el millor estat d’aquestes infraestructures de desguàs en cas de possibles incidents provocats per pluges torrencials o situacions de gota freda.

 

En les últimes setmanes s’han intensificat les actuacions en els barrancs de Beniparrell, que ja pot veure’s nets de mala herba, i Ràtils, on diversos passos ja s’han netejat. El tinent d’alcalde Ángel Badenas ha explicat que “és una prioritat per a aquest equip de govern mantenir en un estat òptim les zones més sensibles de la localitat. Amb aquest objectiu, s’estan intensificant les tasques de neteja i manteniment en aquests mesos més propensos a la pluja, encara que aquestes tasques es realitzen durant tot l’any. D’aquesta manera, davant possibles episodis meteorològics adversos, fem tot el que està en les nostres mans per a minimitzar les molèsties o danys a la població”.

 

D’altra banda, el consistori segueix instant a la Confederació Hidrogràfica de Xúquer al fet que realitze les labors oportunes per a mantenir net el llit del riu i els barrancs ja que és la seva competència i així també evitar inundacions com les sofrides l’any passat.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.