El PSOE d’Onda aposta per uns pressupostos consensuats i participatius

El PSPV-PSOE d’Onda està treballant en l’elaboració dels Pressupostos del 2018 des del consens i la participació, després de sol·licitar a la resta de grups municipals l’aportació de propostes als propers comptes anuals i obrir els pressupostos a les peticions de la ciutadania a través dels Pressupostos Participatius.
Fonts del partit han explicat que ‘volem que aquestos pressupostos siguin el reflex de les necessitats reals i col·lectives de la ciutat, i per això anem a seguir comptant amb l’opinió de la ciutadania i de la resta de grups. Prova d’això és que hem complert i incorporat al pressupost d’aquest any el 80% de les propostes que va sol·licitar el Partit Popular’.

 

Les propostes als comptes del 2018 presentades per la resta de grups estan sent estudiades tècnica i econòmicament per a la seva inclusió als pressupostos, doncs la Llei d’Estabilitat Pressupostària i Sostenibilitat Financera marcada per la gestió de l’anterior legislatura limita les inversions als 3 milions d’euros. Així mateix, el procés dels Pressupostos Participatius està immers en la seva tercera fase de votacions i ha rebut més de 200 propostes.

 

‘Els comptes anuals s’han obert a la participació i el diàleg amb la resta de grups polítics, però òbviament no podem estudiar propostes irreals i sense sentit fora del límit pressupostari. Disposem d’aproximadament 3 milions d’euros per a inversions i és complicat assumir algunes propostes del PP com crear diferents partides pressupostàries per valor de 5 milions, no obstant això esperem en aquesta segona ronda de contactes amb tots els grups polítics arribar a un consens per l’interès general dels veïns i veïnes d’Onda’, han indicat.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.