El Pacte de la Ceràmica impulsarà en 2018 polítiques actives d’ocupació amb un Pressupost de 153.745 euros

El president del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Ceràmica, Ximo Huguet, ha anunciat aquest matí que s’ha aprovat el Pressupost per a l’exercici 2018 que aposta per projectes que assegurin la continuïtat d’empreses viables en perill de desaparèixer per problemes diferents als econòmics, per exemple la falta de relleu generacional o pel canvi d’orientació professional. “Amb aquest tipus de projectes pretenem evitar la pèrdua de capital econòmic i llocs de treball i proporcionar als emprenedors una alternativa per establir-se, diferent a la creació ‘des de zero’ de la seva empresa”, ha afirmat Huguet

D’aquesta manera s’ha aprovat una partida pressupostària de 153.745 euros, que anirà destinada a projectes com el ‘Emprèn i Transmet’, que tracta de donar a conèixer les possibilitats de crear el seu propi lloc de treball a persones aturades de qualsevol col·lectiu, facilitant-los la tramitació per a la creació de la seva pròpia empresa.

A més d’aquest projecte que pretén ser finançat a través del SERVEF, Huguet ha informat que se seguirà treballant en l’estudi de nous projectes que “ens permetin ampliar la nostra labor de difusió en vivers d’empreses, centres de formació professional, associacions de comerciants, cambres de comerç, i arribar amb la seva difusió a aconseguir un coneixement general. D’aquesta forma faríem que el nostre projecte fos més reeixit i amb resultats encara més satisfactoris que revertirien en les empreses i persones aturades”, ha destacat Huguet.

Finalment, Huguet ha volgut ressaltar l’esforç de tots els ajuntaments que renoven el seu compromís amb el Pacte i ha destacat la importància de treballar conjuntament per impulsar polítiques actives d’ocupació. “Apostant per programes com el ‘Emprèn i Transmet’ aconseguirem entre tots, des de la concertació social i política, la reactivació econòmica i la generació d’ocupació, estable i de qualitat, en els municipis consorciats”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.