Onda viu una intensa jornada amb l’homenatge als seus majors i la nit de les disfresses

Aquest dijous de Fira d’Onda està carregat d’animació, diversió i molta participació. A la recta final de les festes, les penyes i els majors de la localitat són els protagonistes dels actes programats.

L’homenatge a la tercera edat i la nit de disfresses són els plats forts d’avui. No obstant això, la programació d’avui ha estat molt variada i al matí s’ha realitzat el cercavila de motocultors pels carrers del centre i concentració a la la plaça del Raval de Sant Josep a càrrec de l’Associació Amics del Motoret.

A les 11.00 hores, al Pla, s’ha dut a terme l’exhibició eqüestre, que també ha comptat amb una gran afluència de públic i ha deixat boniques imatges sobre la sorra.

El cercavila de la Tercera Edat ha comptat amb l’assistència de la Junta de la 3ª edat, la reina i les dames de la Fira, la reina infantil i la seva cort d’honor i autoritats. El festeig ha transcorregut des del Pla fins al pavelló Víctor Cabedo on s’han donat cita uns 1.500 comensals per degustar la paella que ha servit els membres de la Junta de Festes i més de 30 membres del grup de voluntaris local, que com sempre participen altruistament en aquest tipus d’actes en benefici dels veïns d’Onda.

A la vesprada, la companyia la Finestra Nou Circ ha presentat el seu espectacle ‘The Troupers’ a la plaça d’Espanya, que ha fet les delícies de grans i petits amb malabars, equilibris i màgia. El teatre Mònaco també ha acollit la presentació de ‘Flamencianes’, de José Aparicio ‘APA’, un àlbum que mostra un diàleg fluït entre la música tradicional valenciana i pals de flamenc.

Aquesta nit arribarà el torn a les penyes d’Onda. Centenars d’onders demostraran el seu enginy al cercavila de Disfresses, que arrencarà a les 23.00 hores al carrer del Carmen passarà per Sant Miquel, La Safona, Ribesalbes, Montendre i Catalunya, fins a arribar al pavelló Víctor Cabedo. Més de 100 penyes participaran en el multitudinari acte, i més d’una desena de participants individuals ompliran els carrers d’Onda de colorit i diversió, a més de competir per aconseguir importants premis. La gran nit de les disfresses finalitzarà amb un ball amenitzat per l’orquestra El Grupo.es, a la qual seguirà l’actuació de DJ Josvi.

 

Divendres 27

Divendres 27

11.00 h        A la pista exterior del pavelló Víctor Cabedo, parc multiaventura amb carpa de paintball, pista americana, inflables, futbolí humà i circuit de Segway (XVI Festival de Teatre i Animació Infantil).

11.30 h       A la plaça d’Espanya, obertura de la fira alternativa.

12.00 h       Encierro de bous braus de la ramaderia Concha y Sierra:

– Lirio, amb el núm. 1, G-2 i pèl castany esguitat xorrat.

– Coscorrón, amb el núm. 2, G-2 i pèl negre entrepelat.

– Floreado, amb el núm. 8, G-2 i pèl negre esguitat.

– Azteca, amb el núm. 10, G-3 i pèl roig esguitat.

– Limonsito, amb el núm. 19, G-3 i pèl sard.

– Viñuelo, núm. 5, G-3 i pèl negre llistó.

Organitza l’Associació Cultural Taurina Guarismo 2.

A continuació, exhibició de dos bous.

16.30 h       A la pista exterior del pavelló Víctor Cabedo, continuació del parc multiaventura (XVI Festival de Teatre i Animació Infantil).

17.00 h       Des del recinte taurí, solta del colom, 57é Trofeu Magnífic Ajuntament d’Onda de Coloms Esportius. Organitza Club de Columbicultura La Ondense.

El concurs es disputarà en les modalitats juvenil i adult.

A continuació de la solta de coloms, exhibició de la resta de bous de Concha y Sierra i de la ramaderia Hnos. Guillamón.

18.00 h       Al carrer de Ronda, Karaoke Rock Band, organitzat per la penya CERLOC.

18.30 h       A la fira alternativa, teatre de titelles La caja de Pandora.

19.00 h       A la fira alternativa, demostració d’oficis.

Al carrer Cervantes, FIT Tombats, organitzat per la penya Tombats.

19.30 h       Embolades dels bous patrocinats per l’Associació Cultural Taurina Guarisme 2.

A la fira alternativa, teatre de titelles Juano i el Drac.

20.00 h       A la Casa de la Cultura, lectura de la decisió del jurat a les millors disfresses i entrega de pernils a totes les penyes participants.

20.30 h       A la Casa de la Cultura, entrega de trofeus del Campionat de Columbicultura.

23.00 h       Al teatre Mònaco, teatre Pels pèls, de Paul Pörtner, protagonitzada per Rafa Alarcón, Carles Castillo, Lola Moltó, Carles Montoliu, Alfred Picó i Lara Salvador, sota la direcció de Santiago Sánchez.

Al carrer Monsenyor Fernando Ferris, orquestra Modena, organitzada per la penya In-K.

Al carrer Alfonso Pallarés amb el carrer Mossén Martí, tribut a Barricada i La Polla Records, organitzat per la penya Desorden.

                   Al pavelló Víctor Cabedo Carda, concert de José Mercé, amb la seua gira Doy la cara, i festival de flamenc i rumba amb La Meligrana, Sarao! i Efrain.

23.30 h       Embolades dels bous patrocinats per l’Associació Cultural Taurina Guarisme 2.

00.00 h       Al carrer Els Furs, La Kinky Band, organitzada per la penya Neuroxia.

Al carrer Recinte, orquestra La Furia, organitzada per la penya Sofo

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.