Onda viu amb devoció el primer diumenge de Fira

Els actes religiosos han marcat la jornada del diumenge i la ciutat ha viscut un emotiu dia dedicat als seus patrons: El Salvador, L’Esperança i Sant Roc.

A les 11.30 hores s’oficiava la missa solemne amb la participació de l’Arxicofradía dels Sants Patrons de la ciutat d’Alzira en honor al Santíssim Salvador. L’ofici religiós va comptar amb la participació del cor parroquial i va ser presidit per les reines de la Fira, Mireia Centelles i Rocío Vilar; les dames de les seues corts d’honor; la corporació municipal, amb l’alcalde Ximo Huguet al capdavant; i la Junta de Festes. A l’eixida, la comitiva s’ha dirigit a la Casa de la Cultura, on alcalde i reines han estampat el primer tampó del segell commemoratiu de la XXIV exposició Filatèlica, Numismàtica i de Col·leccionisme Ibn al-Abbar d’Onda.

Ja a la vesprada, a les 18.00 hores, a l’auditori de la Unió Musical Santa Cecília d’Onda ha tingut lloc el concert de la Banda Simfònica i cor de la UMSCO, amb un programa dirigit per Daniel Gómez que obria amb el pasdoble ‘Fira d’Onda’.

A continuació, a les 20.00 hores, multitud d’onders han eixit al carrer per a assistir a la processó, que un any més ha comptat amb l’assistència de les reines i les seves corts d’honor i les autoritats. Un dels moments més esperats ha arribat quan els milers de devots, concentrats al Raval de Sant Josep, han cantat junts l’himne del Santíssim Salvador. La jornada religiosa ha finalitzat amb un gran espectacle de focs artificials des del castell d’Onda a càrrec de la Pirotècnia Martí.

D’altra banda, hi ha programats més esdeveniments culturals per a aquesta nit de diumenge. A les 23.00 hores, en el teatre Mònaco, podrà veure’s l’obra ‘Dos més dos’. Un elenc d’autèntic luxe compost per actors com Daniel Guzmán, Miren Ibarguren, María Castro i Alex Barahona, trepitjaran l’escenari d’Onda. Es tracta d’una comèdia que ha venut totes localitats a compte (excepte les reservades per a la taquilla d’avui). També a aquesta hora, al pavelló Víctor Cabedo, se celebrarà un concert amb entrada gratuïta de tribut als Beatles, ‘The Beatles Simfònic’, amb l’orquestra SAMVO i l’actuació de Sandra Palop, ex concursant d’Operación Triunfo.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.