Onda rep més de 1.400€ de subvenció per a la lluita contra el mosquit tigre

L’Ajuntament d’Onda ha rebut més d’1.400€ de subvenció per a lluitar contra el mosquit tigre. Aquesta ajuda ha sigut concedida per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) i per a obtenir-la s’ha presentat un programa d’actuacions i la documentació acreditativa de les accions que s’han realitzat. El tinent d’alcalde de l’Àrea de Territori, Ángel Badenas, explica que “volem assegurar a totes i tots els onders una ciutat lliure d’aquest tipus d’insecte que pot transmetre malalties. Gràcies a aquest import es pagarà part dels tractaments per a combatre la seua proliferació”.

La major activitat del mosquit és principalment entre els mesos de maig i novembre. El seu hàbitat més freqüent és l’urbà i periurbà, sobretot en espais on hi haja aigua estancada. Per aquest motiu, el consistori, a més de realitzar els tractaments oportuns en els espais públics, també ha realitzat una campanya municipal de prevenció i conscienciació. Ángel Badenas afirma que “l’actuació contra el mosquit tigre està sent positiva aquest exercici 2017. Des d’ací també volem agrair la col·laboració ciutadana en seguir els consells per a evitar l’expansió dels mosquits, treballant conjuntament assegurem una bona salut pública a Onda”.

“El tema dels mosquits ha sigut alguna cosa que ens ha preocupat des que vam accedir al govern municipal en el 2015. Sempre hem dit que fa falta la col·laboració de totes les administracions per a pal·liar aquestes plagues que no es produeixen en un sol municipi. Per açò volem mostrar la nostra satisfacció per haver pogut accedir a aquesta ajuda que, sens dubte, ens facilitarà la lluita contra els insectes”, conclou Badenas.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.