Onda dóna el tret de sortida a deu intensos dies de festa amb èxit de participació

Comença l’esperada Fira d’Onda i milers de persones no han volgut perdre’s una de les cites més esperades de l’any. Amb una multitudinària ‘Crida’ de la Reina s’ha anunciat el començament de l’inici de les festes, que suposaran deu intenses jornades de festejos.

Abans del tret oficial, els representants dels nens onders, encapçalats per la reina infantil de la Fira 2017, Rocío Vilar, i la seva nombrosa cort d’honor, han inaugurat oficialment la fira d’atraccions, on han pogut gaudir d’una divertida vesprada. Alhora, s’ha inaugurat la fira de venda ambulant situada en l’avinguda Serra d’Espadà.

A les 20.30 hores, la reina major de la Fira, Mireia Centelles, acompanyada de les seves dames, Laura Vilar i Andrea Escala, i de representació de la corporació municipal, han inaugurat el Casal de la Tapa, situat a la Plaça Espanya.

Després d’això, sobre les 22.30 hores, la tradicional cercavila amb xaranga ha recollit a la reina i les seves dames que, acompanyades per les diferents penyes el municipi, han recorregut els carrers del centre d’Onda fins a arribar a l’Ajuntament, on han estat rebudes per milers de onders, que esperaven a la plaça El Pla l’anhelada ‘Crida’. A continuació ha arrencat el correfoc ‘Theos Foc’, de la companyia ‘ScuraSplats’, un espectacle aplaudit per tots els assistents.

Passada la mitjanit, el ‘III Fest-Onda’ ha tingut lloc a la plaça Rei don Jaime, amb l’actuació dels grups ‘Smoking Souls’, ‘Atupa’ i ‘Epicentre’.

Programació dissabte 21

08.00 h Encierro-desencierro amb 6 bous de la ramaderia Hermanos Cabello i solta de vaquetes.

12.00 h Volteig de campanes i llançament de tronadors.

13.00 h Cercavila de la Fira, amb la Banda de la Unió Musical i ofrena de flors als patrons de la vila, amb la presència de la Reina i Dames, Reina Infantil, Cort d’Honor, Junta de Festes, corporació i penyes acompanyades per xarangues, amb el tradicional cant de l’himne del Salvador a l’església.

14.00 h Al carrer Falcons, actuació de Los Makis, organitzada per la penya Piua.

16.00 h Al carrer Alfonso Pallarés, orquestra Liverpool, organitzada per la penya Desorden.

Al carrer Ros d’Orsins, tribut a Fito i Fitipaldis, Marea i discjòqueis. Organiza la peña Desban-k.

17.00 h Exhibició i prova de dos bous braus de les ramaderies següents:

– Montalvo, Tanteador, amb el núm. 21, G-3 i pèl negre.

– Los Bayones, Cigarrero, amb el núm. 7, G-3 i pèl negre.

Durant la vesprada, exhibició de caps de la ramaderia Miguel Parejo de Cabanes.

22.45 h Pel recorregut dels bous, tradicional traca.

23.00 h Bous embolats. La primera se celebrarà al Raval de Sant Josep a càrrec dels emboladors La Siesta i, la segona, al Pla, a càrrec dels emboladors Sae-40.

Al pavelló Víctor Cabedo Carda, concert de Robe.

Al carrer del Molí amb l’encreuament amb Ceramista Abad, actuació de l’orquestra Alabama, organitzada per la penya Elipsis.

 

 

 

 

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.