Onda concedirà ajudes a associacions i col·lectius per a la realització d’activitats musicals i espectacles taurins en Fira

L’Ajuntament d’Onda ha aprovat avui en Junta de Govern les bases de les subvencions per a la realització d’activitats musicals i espectacles taurins per part d’associacions i col·lectius d’Onda que tinguen previst programar dins la Fira 2017.

Asensio Blaya, regidor de Festes de l’Ajuntament d’Onda, ha assenyalat que “d’aquesta manera, el consistori torna a convocar les línies d’ajudes per a la Fira 2017, amb l’objectiu de potenciar la festa en el carrer, així com la participació de les penyes en l’organització de les activitats festives”. L’Ajuntament d’Onda va a col·laborar i a subvencionar part de les despeses d’aquelles actuacions musicals i d’espectacles taurins que els casals, associacions i col·lectius tinguen previst realitzar per a la Fira, amb un màxim de 600 euros per activitat. En el cas de les actuacions musicals, es concedirà un import màxim del 30% per a música en directe i 20% per a espectacles de DJ.

Per a poder optar a la subvenció, les penyes i col·lectius hauran d’estar legalment constituïdes com a associacions, oferint un espectacle públic dins de la Fira, i estant inscrites en el Registre d’Associacions de l’Ajuntament amb anterioritat al fet que finalitze el període de sol·licitud. Una vegada estudiada la sol·licitud, es procedirà a la concessió de la subvenció o a la seva denegació si no es compleixen els requisits.

El termini de presentació de les sol·licituds serà de deu dies naturals a partir de l’endemà al de la publicació de les Bases reguladores en el Butlletí Oficial de la Província. Els interessats podran descarregar-se el formulari en el següent enllaç: http://ajuntament.onda.es/web/sede-electronica/tablon-anuncios-educacion-fiestas i formalitzar la sol·licitud al Registre General de l’Ajuntament (SAT) de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores.

Finalment, Blaya espera que “es repetisca l’èxit participatiu d’anys anteriors i que el major nombre d’associacions i col·lectius puguen beneficiar-se d’aquestes ajudes econòmiques amb les quals pretenem potenciar les festes d’Onda”.

Repartiment del programa de festes

Avui, a les 18.00 hores, s’ha repartit el programa d’actes de la Fira 2017 al Pla. Igual que l’any passat, el dia abans de la proclamació de la Reina infantil, les reines de la ciutat, acompanyades per les seves corts d’honor, i amb la presència de l’alcalde d’Onda, XimoHuguet, i el regidor de Festes, Asensio Blaya, han lliurat de forma gratuïta milers de programes a la multitud de veïns onders que s’han congregat aquesta vesprada a les portes del consistori.

Prèviament, al Saló de Plens del consistori, l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i el regidor de Festes, Asensio Blaya, han lliurat el programa als representants de les festes, que han sigut els primers a comprovar en paper la variada i completa programació que presenta aquesta edició la Fira.

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.