Onda celebra el seu primer dissabte de Fira amb el multitudinari cercavila de penyes i la música com a protagonistes

Onda celebra el seu primer dissabte de Fira amb  una gran afluència de veïns i visitants. Com és habitual, des de ben d’hora, els bous han sigut el centre d’atenció i han congregat als afeccionats taurins més matinadors.

A les 8.00 hores, els bous dels Hermanos Cabello donaven el tret d’eixida a una setmana repleta de festejos taurins en la Fira d’Onda amb el encierro-desencierro. Mentre que el encierro ha sigut en manada i ràpid, en el desencierro la manada s’ha partit en dues fent gaudir més als corredors que s’han donat cita avui al recinte taurí de la ciutat.

A partir de les 13.00 hores, amb un temps esplèndid, començava el multitudinari cercavila de la Fira, que ha inclòs l’ofrena als patrons de la Vila. Les reines i les seves corts d’honor, acompanyades per la Banda de la Unió Musical, la Junta de Festes, la corporació municipal, penyes i xarangues, obrien aquest tradicional acte. Les penyes han sigut les protagonistes d’aquesta jornada, omplint els carrers d’Onda de molt ambient i música.

A la vesprada, els toros braus de les ramaderies de Montalvo i Los Bayones, es provaran a Onda a partir de les 17.00 hores, i a més s’exhibiran caps de bestiar de la ramaderia de Miguel Parejo de Cabanes.

La nit a Onda també va a estar protagonitzada per bous i música. A les 23.00 hores tindran lloc les embolades de dos bous, la primera al Raval de Sant Josep a càrrec dels emboladors La Siesta, i la segona al Pla, pels emboladors Sae-40. Al mateix temps, al pavelló Víctor Cabedo, tindrà lloc un dels grans concerts de Fira. Robe Iniesta, lider d’Extremoduro, farà la seva aparició amb la seva banda de rock. El reconegut artista espanyol arriba a Onda en la seva única actuació en la província.

Demà diumenge Onda es vestirà de gala per a celebrar la missa solemne en honor al Santíssim Salvador a l’església de l’Assumpció. A la vesprada, la processó del diumenge de Fira  emocionarà als onders que a la plaça del Raval cantaran l’himne al Santíssim Salvador.

Diumenge 22

11.30 h       A l’església de l’Assumpció, missa solemne en honor al Santíssim Salvador i la participació de l’Arxiconfraria dels Sants Patrons de la ciutat d’Alzira. Cantarà el Cor Parroquial de l’Assumpció, dirigit per María Ortega Álvaro.

12.00 h       A la Casa de la Cultura, obertura de l’oficina temporal de Correus de la XXIV Exfilnucol, organitzada pel Centre Filatèlic, Numismàtic i de Col·leccionisme Ibn al-Abbar d’Onda.

16.00 h      Camp Municipal Bolos Serranos, Campionat de Fira d’Onda. Organitza Grup d’Esplai Esportiu Bolos Serranos.

18.00 h       A l’auditori, concert de la Banda Simfònica i Cor de la Unió Musical Santa Cecília d’Onda.

20.00 h       Processó general amb l’assistència de la Reina i les Dames de la Fira i la Reina Infantil amb la seua Cort d’Honor, Junta de Festes i autoritats. Al Raval de Sant Josep es cantarà l’himne del Santíssim Salvador i, a continuació, des del Castell, focs artificials a càrrec de la pirotècnia Martí.

23.00 h       Al teatre Mònaco, Dos más dos, una entretinguda comèdia de parelles, amb Daniel Guzmán, Miren Ibarguren, María Castro i Álex Barahona, sota la direcció de David Serrano i Maite Pérez.

Al pavelló Víctor Cabedo, concert The Beatles simfònic, amb l’orquestra SAMVO i Sandra Polop. Entrada gratuïta.

23.30 h       Al carrer Ros d’Orsins amb Canonge Villar, El Chamuyo i Almorranes Garrapinyaes. Organitza la penya NBA.

23.45 h       Al carrer Alfonso Pallarés amb Bonaire, orquestra La Pato, organitzada per la penya Deskicio.

02.00 h            Al pavelló Víctor Cabedo Carda, festa organitzada per la penya Tras-k amb Adry Bass D

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.