Onda anuncia la venda de les entrades per als espectacles de Fira amb descomptes per a empadronats

El regidor de Festes de l’Ajuntament, Asensio Blaya, ha anunciat que a partir de demà es posen a la venda les entrades per als espectacles que tindran lloc a la ciutat amb motiu de la Fira d’Onda 2017. En aquest sentit, Blaya ha assenyalat que les taquilles del Teatre Mònaco romandran obertes des de demà dimecres 4 i fins al dimecres 17, els dies laborals, en horari de 10 a 14 hores i de 17.30 a 19.30 hores. També es podran adquirir les entrades de forma online, a través de la web municipal www.onda.es, a partir de matí a les 10 hores.

El regidor de Festes ha afirmat que “enguany s’ha tornat a fer un gran esforç per a oferir espectacles de qualitat a preus molt assequibles i amb descomptes per a empadronats”.

El diumenge 22, a les 23 hores, al Teatre Mònaco es representarà la comèdia que arrasa des de la seva estrena a Madrid: ‘Dos más dos’. Un elenc d’autèntic luxe compost per actors com Daniel Guzmán, Miren Ibarguren, María Castro i Alex Barahona, trepitjaran l’escenari d’Onda. Els preus de les entrades per a gaudir d’aquest espectacle són de 12 euros per al públic en general i 9 euros les entrades per a empadronats.

El dia 24, dimarts, els més xicotets podran divertir-se amb ‘La Cenicienta, La Magia del Musical’, que tindrà dues sessions, a les 17 i 19 hores, al Teatre Mònaco. El preu de les entrades serà de 4 euros per a públic en general i 3 euros per a empadronats.

El mateix dia, a les 22 hores, durant el ‘Sopar de Fira’, a l’aparcament del Pavelló Víctor Cabedo, tindrà lloc una de les novetats d’enguany: ‘Odysseus’, de la companyia ‘La Fam’, un número espectacular que combinarà dansa aèria, pirotècnia i música en directe. L’espectacle és d’entrada lliure, no obstant açò, com cada any, els veïns d’Onda que vulguen assistir a aquest sopar multitudinari i de convivència hauran d’adquirir el tiquet a les taquilles del Mònaco, a un preu de 2 euros.

El dimecres 25, a les 19 hores, es realitzarà el gran concert infantil de Dàmaris Gelabert, ‘Cançons per gaudir i aprendre’, en l’única actuació a la Comunitat Valenciana. Aquest gran espectacle té entrada gratuïta i les invitacions podran arreplegar-se a partir del dimarts 10, a les taquilles del Teatre Mònaco. Els interessats podran arreplegar fins a 4 invitacions per persona.
Aqueix mateix dimecres, a les 19 hores i a les 23 hores, al Teatre Mònaco es realitzaran les sessions d’una gran obra de teatre vinculada a Onda: ‘L’arròs del dijous’, de la mà d’Albert Belles, amb l’actuació de les actrius Carmen Juan i Lola Moltó. Per a assistir a aquesta representació, es podran adquirir entrades per a públic general a 7 euros i per a empadronats a 5 euros.

El dijous 26, a les 19 hores, al teatre Mònaco, Josep Aparicio ‘Apa’ presenta el seu àlbum Flamencianes. Per a assistir al concert, els interessats poden comprar a 3 euros les entrades per a públic en general i a 2 euros els empadronats.

Ja el divendres, a les 23 hores, al Teatre Mònaco es representarà l’obra de teatre ‘Pels pèls”, de Paul Pörtner, protagonitzada pels millors actors valencians de l’actualitat. Per a assistir a aquesta representació, es podran adquirir les entrades de públic general a 7 euros i les d’empadronats a 5 euros.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.