Onda acomiada la Fira 2017 amb una sonora mascletà i una multitudinària desfilada de carrosses

La Fira d’Onda 2017 ha arribat avui a la seva fi després de deu intensos dies de festa, en els quals ha destacat l’alta participació de veïns i visitants de localitats properes.

La jornada d’aquest diumenge posa el fermall final a un programa cultural de gran nivell, amb activitats pensades per a tots els gustos i edats. Durant el dia d’avui, s’han desenvolupat actes molt rellevants en els quals han destacat la màgica desfilada de carrosses i una impressionant mascletà.

Començava la programació d’avui, a les 09.00 hores, amb una activitat per als amants de la naturalesa i l’esport, amb la XVI Volta Turística Cultural al Parc Natural de la Serra d’Espadà.

Sobre les 10.00 hores, els carrers del centre s’omplien de la màgia de gairebé 200 vehicles antics que, després de recórrer el centre, alguns s’han exhibit al Pla perquè tots els aficionats poguessin gaudir d’ells. Gràcies a ‘Antic Vespa Club d’Onda’ també les reines de la Fira i les seves corts d’honor han pogut observar aquests bonics vehicles i fins i tot s’han pujat a algun d’ells.

Com ja és tradició, a les 11.30 hores, s’ha celebrat una missa a l’església de l’Assumpció  concelebrada en honor a Sant Roc, patró de la vila. El Cor de la U.M. Santa Cecília ha participat interpretant els cants litúrgics.

El Raval de Sant Josep ha acollit a les 14.00 hores  un dels actes més esperats pels onders: una sonora mascletà, realitzada per la pirotècnia Martí, que ha congregat  a centenars de veïns en un ambient festiu i amb un clima immillorable.

Ja a la vesprada, al Teatre Mònaco s’ha representat la XXVIII Mostra de Folklore Tradicional, amb la participació del grup de dansa el Repom de Canet d’en Berenguer, el grup de danses La Nova Escola de Castelló, el grup de danses Montolivet de València i el Grup Folklòric d’Onda. Al mateix temps, al camp municipal La Serratella, el CD Onda i el Club de futbol La Vall, celebraven el seu partit amb el servei d’honor de la reina de la Fira 2017.

I el dia ha finalitzat amb la desfilada de carrosses, que al costat de gegants i cabuts han pres els carrers del centre d’Onda, que es trobaven abarrotats. La reina de les festes i les seves dames, així com la reina infantil i la seva cort d’honor han participat en aquesta multitudinària desfilada, junt els barris, grups folklòrics, diferents barris, penyes i veïns. En finalitzar, la traca final de festes i un gran castell de focs artificials han posat el punt final a les celebracions de la Fira d’Onda 2017.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.