Mireia Centelles, proclamada nova reina de la Fira d’Onda en una emocionant vesprada

Onda s’ha vestit de gala avui, en un acte que dóna la benvinguda a les festes patronals que enguany arrancaran el divendres 20 i finalitzaran el diumenge 29 d’octubre.

Mireia Centelles ha sigut proclamada reina de la Fira d’Onda acompanyada de les seves dames Laura Vilar i Andrea Isabel Escalera. Un Teatre Mònaco abarrotat ha sigut testimoni d’una vesprada emocionant i plena de nervis, on reina i dames han pogut gaudir de la calor de tot el públic assistent.

L’encarregada de presentar l’acte ha sigut Maite Gil, reconeguda actriu local, amb una extensa trajectòria en cinema, televisió i teatre. Després de la seva intervenció, la nova reina ha pujat a l’escenari acompanyada de l’alcalde Ximo Huguet. Amb l’emoció a flor de pell, la reina sortint, Paula Roldán, li ha col·locat la banda a Mireia, proclamant-se oficialment regna de la Fira de 2017. Després d’aqueix emotiu moment, l’alcalde de la localitat ha imposat a la reina i dames les corresponents insígnies.

En un ambient festiu, l’acte ha comptat amb l’actuació del grup de ballet de la Unió Musical Santa Cecília, que ha interpretat “Chori Chori Hum Gori”, de Udit Narayan. A continuació ha tingut lloc la multitudinària ofrena a mans d’autoritats i reines d’altres poblacions.
Per a finalitzar el bonic l’acte de coronació, ha intervingut el Catedràtic i Doctor en Dret de la UJI, Vicent García Edo com mantenidor, qui ha dedicat unes boniques paraules a la nova reina de la Fira d’Onda. Com a tancament, el nombrós públic es va posar en peus per a cantar l’Himne d’Onda.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.