L’Ajuntament d’Onda lliura els primers carnets municipals de l’alumnat

L’Ajuntament d’Onda ja ha començat a repartir els primers Carnets Municipals de l’Alumnat per al transport i l’Aula Universitària UJI-Vila d’Onda. Són ja 120 sol·licituds les que han sigut admeses, segons ha informat el regidor de Joventut del consistori, Asensio Blaya. En aquest sentit, Blaya ha informat que “el lliurament dels carnets s’està efectuant per ordre de sol·licitud, complint els terminis previstos, al Local d’Associacions situat al carrer Safona”, i espera que “es puguen beneficiar en aquest curs quasi 200 alumnes onders”.

El Carnet Municipal de l’Alumnat és una targeta personal i intransferible exclusiva per a joves, entre 16 i 35 anys, empadronats a Onda i que cursen estudis postobligatoris en un centre públic o privat fora de la localitat, sempre que els estudis no es troben a Onda. Els beneficiats hauran de presentar el carnet cada vegada que utilitzen el transport públic, i a més tindran accés als serveis de l’Aula Universitària UJI-Vila d’Onda.

Blaya ha assenyalat que “encara poden presentar-se les sol·licituds de forma telemàtica, a través de la pàgina web www.onda.es, a l’apartat ‘Seu Electrònica’ i introduint-se en ‘Carpeta Ciutadana’. A continuació, podrà escollir el procediment administratiu ‘Carnet municipal de l’alumnat’ i seleccionar els serveis que desitge. A més, aquest tràmit, també pot realitzar-se al Casal Jove, de dilluns a divendres, en horari de 17 a 21 hores. Per a aquest procés, és necessari comptar amb un certificat digital. Si l’alumne no disposa d’aquest certificat, podrà sol·licitar-ho de forma gratuïta al SAT de l’Ajuntament d’Onda.

Finalment, el regidor de Joventut ha destacat que “l’engegada d’aquest carnet és un exemple més dels esforços que l’actual equip de govern, liderat per l’alcalde Ximo Huguet, està realitzant per a beneficiar als joves onders, facilitant-los l’accés als seus llocs d’estudi fora de la ciutat i promovent el desenvolupament de les activitats formatives postobligatories”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.