L’Ajuntament ajuda als esportistes d’elit i promeses onderes a sufragar les seves despeses

L’Ajuntament d’Onda, a través de la Regidoria d’Esports, becarà als esportistes d’elit i promeses del municipi per a ajudar-los a sufragar les despeses federatives, de desplaçaments als llocs d’entrenament o competició i el material esportiu específic per al desenvolupament de la seva modalitat esportiva.

Amb aquestes ajudes econòmiques, l’equip de govern mostra el seu suport a aquells onders que practiquen esport d’alt rendiment, ajudant-los a pagar despeses. Els interessats poden presentar ja la seva sol·licitud fins al 2 de novembre al SAT de l’Ajuntament i hauran de lliurar la documentació pertinent atenent les bases d’aquestes ajudes que podran consultar-se tant al BOP com a la web municipal al següent enllaç: http://ajuntament.onda.es/c/document_library/get_file?uuid=951128c8-526c-4037-9eaa-eb45f3158722&groupId=16302

Així ho ha anunciat l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, qui ha explicat que aquesta ajuda econòmica pot aconseguir fins als 750 euros per esportista per a la categoria A i de 500 euros per sol·licitud per a la categoria B. S’entén com a esportistes d’elit de categoria A, aquells que hagen sigut reconeguts oficialment com a tal per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports o pel Consell Superior d’Esports, mentre que els de categoria B són aquells que encara no estant reconeguts en la categoria A, han participat almenys en algun Torneig o Campionat de categoria Internacional o Nacional en la passada temporada, reconegut oficialment per la corresponent Federació Esportiva. Així mateix, les bases reguladores d’aquesta convocatòria publicada al BOP, arrepleguen que el sol·licitant ha d’estar empadronat a Onda com a mínim 1 any durant els últims 5.

“Fem una clara aposta per l’esport i per açò des de l’Ajuntament impulsem diverses línies de subvencions entre les quals s’inclou aquesta. L’any passat vam poder reconèixer l’esforç de 12 esportistes locals a través d’aquestes beques”, ha afirmat l’alcalde, qui ha conclòs dient que “reafirmem així el nostre compromís amb els esportistes d’Onda, als qui considerem transmissors de valors i generadors d’un ciutat saludable”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.